Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Blue Hybride Club 2016 DEMO - LINKSHANDIG

Blue Hybride Club 2016 DEMO - LINKSHANDIG

€179,00 €45,00
op voorraad
Met de no-nonsense Adams Golf Blue hybrides wordt het gemakkelijker om vanuit hoog gras tóch hoog en ver te slaan dankzij het Easy Launch System in deze clubs. Dit is een niet of nauwelijks gebruikte DEMO club!
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De Adams Golf company heeft een rijke golfhistorie. Grote namen als Tom Watson en Bernhard Langer wonnen vele PGA Tour titels met dit mooie merk in de tas. Ook als is het merk inmiddels wat minder populair, Ernie Else en David Howel doen het nog altijd goed met hun Adams equipment.

De techniek
Onder de vlag van TaylorMade (sinds 2012) maakt Adams de Blue serie drivers, fairway woods en hybride clubs. Deze sinds seizoen 2015 / 2016 geïntroduceerde hybride clubs (of rescue clubs) bieden enorme vergeving door het gebruik van bijvoorbeeld de in het clubhoofd geïntegreerde Velocity Slot Technology. Geen scala aan overbodige instelmogelijkheden maar veel no-nonsense techniek om de golfer te helpen. Samen met een extreem laag en ver achterin geplaatst zwaartepunt ontstaat heel veel vergeving. Het vanuit hoog gras hoog aanspelen van de green of gewoon gemakkelijk veel afstand overbruggen op de fairway wordt hiermee voor iedereen haalbaar. Mishits verdwijnen niet direct helemaal uit koers en dat is vooral erg handig voor golfers met wat hoger handicap (HCP 54 - 18). Kwalitatief heel dik in orde! 

Standaard uitvoering
Deze hybrides zijn standaard uitgevoerd met de Aldila Slim-Tech graphite shafts en standaard size Adams / GolfPride grips

Demo club: De club is 100% nieuw maar zit niet meer in het plastic verpakt en kan daardoor krasjes hebben. Compleet geleverd met originele headcover.Speler Heren
Overall score 82
Techniek / innovatie 82
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 86
Vergevingsgezindheid 84
Geschikt voor HCP 18 - 54
Shaft Adams Golf Slim Tech graphite shaft
Headcover Inclusief
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie