Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Blue Ladies Hybride Club - DEMO

Blue Ladies Hybride Club - DEMO

€179,00 €50,00
op voorraad
Met de no-nonsense Adams Golf Blue Ladies hybrides wordt het makkelijk om vanuit hoog gras tóch hoog en ver te slaan dankzij het Easy Launch System in deze clubs. (Shopdemo's niet of nauwelijks beschadigd).
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De Adams Golf company heeft een rijke golfhistorie. Grote namen als Tom Watson en Bernhard Langer wonnen vele PGA Tour titels met dit mooie merk in de tas. Ook als is het merk inmiddels wat minder populair, Ernie Else en David Howel doen het nog altijd goed met hun Adams equipment.
Onder de vlag van TaylorMade (sinds 2012) maakt Adams de Blue serie drivers, fairway woods en hybride clubs. Deze voor seizoen 2015 / 2016 geïntroduceerde dames hybride clubs (of rescue clubs) bieden enorme vergeving door het gebruik van bijvoorbeeld de in het clubhoofd geïntegreerde Velocity Slot Technology. Geen scala aan overbodige instelmogelijkheden maar veel no-nonsense techniek om de golfer te helpen. Samen met een extreem laag en ver achterin geplaatst zwaartepunt ontstaat heel veel vergeving. Het vanuit hoog gras hoog aanspelen van de green of gewoon gemakkelijk veel afstand overbruggen op de fairway wordt hiermee voor iedereen haalbaar. Mishits verdwijnen niet direct helemaal uit koers en dat is vooral erg handig voor golfers met wat hoger handicap (HCP 18 - 54). Met de fijne Adams Slim Tech graphite shaft een fijne club ... én kwalitatief heel dik in orde! 


Speler Dames
Overall score 82
Techniek / innovatie 82
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 86
Vergevingsgezindheid 84
Geschikt voor HCP 18 - 54
Shaft Adams Golf Ladies flex Slim Tech graphite shaft
Headcover Inclusief
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Overige -