Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Red Hybride Club DEMO

Red Hybride Club DEMO

€239,00 €50,00
op voorraad
De breed instelbare Adams Golf Red hybride clubs zijn bedoeld om beter te kunnen anticiperen op lastigere slagen vanuit moeilijkere posities dankzij twee 'Slots'. Dit is een niet of nauwelijks gebruikte DEMO club!
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De Adams Golf company heeft een rijke golfhistorie. Grote namen als Tom Watson en Bernhard Langer wonnen vele PGA Tour titels met dit mooie merk in de tas. Ook als is het merk inmiddels wat minder populair, Ernie Else en David Howel doen het nog altijd goed met hun Adams equipment.
Onder de vlag van TaylorMade (sinds 2012) maakt Adams de Red serie hybride clubs. Deze clubs bieden mogelijkheden om 'te spelen' met de 3 gewichtjes (2 x 2 gram, 1 x 25 gram) in de zool om de ideale situatie te creëren voor uw swing. Deze voor seizoen 2015 / 2016 geïntroduceerde hybride clubs (of rescue clubs) zijn erg vergevingsgezind dankzij de geïntegreerde Velocity Slot Technology in de zool en de Ghost Slot in de kroon. Een scala aan instelmogelijkheden bieden u de ideale balans om de club op uw skills af te stemmen. Samen met een extreem laag en ver achterin geplaatst zwaartepunt ontstaat toch heel veel vergeving, ondanks dat deze clubs wat meer op de gevorderde golfer zijn 'tafgestemd'. Het met veel gevoel ne controle aanspelen van de green of gecontroleerd veel afstand overbruggen op de fairway wordt hiermee beter haalbaar. Mishits verdwijnen niet direct helemaal uit koers. Vooral die 'feel' en 'shotshaping eigenschappen' zijn erg handig voor golfers met wat lager handicap (HCP 0 - 24). Kwalitatief heel dik in orde! 
Verkrijgbaar in 18* loft (H3), 20* loft (H4) en 23* loft (H5).

Demo club: De club is 100% nieuw maar zit niet meer in het plastic verpakt en kan daardoor krasjes hebben. Compleet geleverd met originele headcover.
Speler Heren
Overall score 86
Techniek / innovatie 88
Prijs - kwaliteit verhouding 82
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 83
Geschikt voor HCP 0 - 18
Shaft Matrix White Tie graphite shaft
Headcover Inclusief
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Overige -