Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Caddie Smart III Sensoren (Set 14 Sensoren)

Caddie Smart III Sensoren (Set 14 Sensoren)

€249,00 €199,00
2 op voorraad
De 3e generatie Arccos sensoren is ontwikkeld om achter op uw golfclubs te bevestigen. Samen met de Arccos Caddie Smart App (gratis downloaden) kunt u data genereren om uw golfspel nóg beter te analyseren en te verbeteren. Incl. 1 jaar abonnement.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Veel mensen kennen deze Arccos sensoren al uit het Cobra golfclub assortiment waarbij Arccos zorgt voor de Cobra Connect sensoren in de grips van bepaalde Cobra series. Deze 14 Arccos Caddie sensoren zitten niet in de grip verwerkt maar kunnen eenvoudig worden bevestigd achter op uw grips van uw golfclubs, ongeacht het merk.

De techniek

U koppelt de sensoren met de Arccos Caddy App die u gratis kunt downloaden met uw smartphone. Daarna 'pairt' (koppelt) u ze met elkaar en vanaf dan bent u klaar om data te verzamelen over uw slagen en  afstanden. De slimme Caddie app geeft inzicht in hoe ver u slaat met uw clubs en hij biedt daarnaast 'artificial intelligence'. Hiermee leert hij van uw ervaringen waardoor kan hij u adviseren welke clubs u moet gebruiken om de hole zo gemakkelijk en zo goed mogelijk te spelen. Deze Arccos Caddie Smart sensoren zijn verbeterd en nauwkeuriger dan de vorige generaties.

Caddie App

Download de Arccos Caddie Golf-app op uw smartphone om belangrijke statistieken en gegevens te verzamelen die u kunt gebruiken om u te helpen uw spel te verbeteren. Ook kent de app de data van meer dan 45.000 golfbanen ter wereld dus een golfhorloge of rangefinder zijn overbodig geworden. De app is in staat om u tijdens uw ronde te adviseren welke club te gebruiken, net als een echte Caddie! En... niet onbelangrijk... deze sensoren met bijbehorende app zijn toegestaan volgens de huidige golfregels. Let op: deze app is het eerste jaar gratis maar kost daarna € 99,00 per jaar.

Specificaties

 • afmetingen: 25 x 13 mm
 • Gewicht (1 sensor): +/- 9 gram
 • Batterij: CR2032-batterijen inbegrepen
 • Levensduur van de batterij: tot circa 5 jaar
 • Waterdichtheid: IPX7

Afmetingen 25 x 13 mm
Kleur Zwart
Materiaal Polyester
Overige Inclusief Batterij