Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Caddie Smart Sensoren (14 Sensoren)

Caddie Smart Sensoren (14 Sensoren)

€329,00 €259,00
op voorraad
Arccos heeft samen met Microsoft sensoren ontwikkeld die u achter op uw golfclubs bevestigt. In combinatie met de bijbehorende Arccos Caddie Smart App kunt u nu nog beter uw golfspel analyseren en verbeteren. Per set van 14 sensoren met de Arccos App.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Veel mensen kennen deze Arccos sensoren al uit het Cobra golfclub assortiment waarbij Arccos zorgt voor de Cobra Connect sensoren in de grips van bepaalde Cobra series.

Deze 14 Arccos Caddie sensoren zitten niet in de grip verwerkt maar kunnen eenvoudig worden bevestigd achter op uw grips van uw golfclubs, ongeacht het merk. Vervolgens koppelt u ze met de Caddy App die u heeft gedownload met uw smartphone. Vervolgens 'pairt' u ze met elkaar en vanaf dan bent u klaar om data te verzamelen over uw slagen en  afstanden. De slimme Caddie app biedt 'artificial intelligence' en leert dus van uw ervaringen. Hierdoor kan hij u adviseren welke clubs u moet gebruiken om de hole zo gemakkelijk en zo goed mogelijk te spelen. Deze Arccos Caddie Smart sensoren zijn fors (de helft) kleiner en lichter dan de vorige generatie Arccos 360 sensoren.      

Caddie App
Download de Arccos Caddie Golf-app op uw smartphone om belangrijke statistieken en gegevens te verzamelen die u kunt gebruiken om u te helpen uw spel te verbeteren. Ook kent de app de data van meer dan 45.000 golfbanen ter wereld dus een golfhorloge of rangefinder zijn overbodig geworden. De app is in staat om u tijdens uw ronde te adviseren welke club te gebruiken, net als een echte Caddie! En... niet onbelangrijk... deze sensoren met bijbehorende app zijn toegestaan volgens de huidige golfregels.

Specificaties:

 • afmetingen: 25 x 13 mm
 • Gewicht (1 sensor): +/- 9 gram
 • Batterij: CR2032-batterijen inbegrepen
 • Levensduur van de batterij: tot 4 jaar
 • Waterkwaliteit: IPX7


 

Afmetingen 25 x 13 mm
Kleur Zwart
Materiaal Polyester
Overige Inclusief Batterij