Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel F-Max Airspeed Ladies IJzers 6-SW 2020 (graphite shaft)

F-Max Airspeed Ladies IJzers 6-SW 2020 (graphite shaft)

€729,00 €599,00
niet op voorraad
Deze Cobra F-Max Airspeed Ladies ijzers zijn de meest vergevingsgezinde ijzers uit de 2020 damescollectie van Cobra. Met deze oversized clubs blaakt men van het zelfvertrouwen door de enorme sweetspot en het lage zwaartepunt. Vederlicht!
Let op: levertijden zijn momenteel iets langer dan gebruikelijk: 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De meest toegankelijke, eenvoudig speelbare dames-ijzerset uit de 2020 Cobra collectie is de F-Max Airspeed, ook wel F-Max 3. Gemaakt van mooie materialen, modern vormgegeven, superlicht maar krachtig en erg vergevingsgezind dus golfclubs met veel 'technische hulp' aan boord om uw geslagen ballen binnen de lijntjes te houden.

De techniek: Maximale vergevingsgezindheid óók bij lagere swingsnelheden 

Iedereen die deze 3e versie van de Cobra F-Max Ladies ijzers bekijkt, herkent duidelijk voor wie ze geschikt zijn. Grote, 'game improving' clubhoofden, een enorme sweetspot, veel gewicht onderin het clubhoofd zijn slechts voorbeelden waarom deze F-Max Airspeed ijzers erg geschikt zijn voor beginnende tot enigszins gevorderde vrouwelijke golfers (handicap 18-54). Cobra-F-Max-3-Airspeed-Ladies-ijzers
Een groot 'oversized' clubhoofd, een enorme Cavity Back (holle ruimte achter het slagvlak) en enorme sweetspot (E9 innovatie) maken deze ijzers prima hanteerbaar, ook als men als golfer nog niet beschikt over een perfecte techniek. Het zwaartepunt is bij deze ijzers nóg lager geplaatst dan in de eerdere F-Max serie waardoor men de bal nog eenvoudiger de lucht in krijgt. De ijzers hebben een lichte 'Offset' t.o.v. de shaft waardoor u gemakkelijker 'door de bal' slaat en deze voller raakt en minder snel een slice (afzwaaier) slaat. De balvlucht is bij deze ijzers wat hoger en daardoor lekker voorspelbaar. Iedere club heeft daarbij een iets andere vorm, aangepast aan de in individuele taken van iedere club. De grips zijn overigens iets dikker (MidSize) waadoor men minder knijpt en men gemakkelijker en meer ontspannen rechtdoor slaat.  

Waarom zó licht?

Deze Cobra F-Max 3 ijzers zijn lichter dan hun voorgangers. Het idee daarachter is dat men met lichtere clubs simpelweg meer clubsnelheid kan maken zónder bewust harder te moeten slaan. Hierdoor slaat u verder maar houdt u meer controle en dat is erg prettig. De afwerking van deze cobra ijzersets is tot in detail erg fraai waardoor de fabrikant wederom bewijst prima mee te kunnen in het A-merk segment. 

Standaard uitvoering

Standaard zijn deze superlichte 'ladies-graphite-shaft-clubs' gefit met lichtgewicht Cobra Airspeed 50 graphite shafts en wat dikkere Lamkin R.E.L. HEREN-SIZE grips. Dat laatste zorgt voor minder spanning op de handen dus meer controle.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

   

Speler Dames
Aantal clubs 6 clubs: 6,7,8,9,PW en SW
Overall score 89
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 94
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Cobra Airspeed 45 Ladies Graphite shaft
Grip Lamkin REL MidSize grip
Soort clubhoofd Cavity Pocket back
Kleur Zilver Roze
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie