Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel F-Max IJzers 5-SW (steel shaft)

F-Max IJzers 5-SW (steel shaft)

€649,00 €499,00
op voorraad
De meest vergevingsgezinde Cobra ijzers ooit heten de 2018 F-Max! Bedoeld voor beginnende golfers tot HCP 18 die betaalbare A-merk kwaliteit zoeken. Techniek om toegankelijk te golfen.
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Elk jaar weer weet topfabrikant haar nieuwe clubs mooier, interessanter en gemakkelijker hanteerbaar te maken. De Cobra F-Max ijzers zijn daar weer een prachtig voorbeeld van. Geïntroduceerd voor seizoen 2018 is deze set ijzers hét gereedschap voor ambitieuze golfers die geen rommel willen maar gelijk wat goeds, waar ze voorlopig mee vooruit kunnen. Cobra is een grote premium golfmateriaal fabrikanten die zich met deze clubs focust op maximale toegankelijkheid in dit segment. Ofwel... iedereen moet ermee uit de voeten kunnen. Deze Cobra F-Max ijzerset heeft daarom oversized clubbladen met veel vergeving door een laag zwaartepunt en een hoge, voorspelbare balvlucht. Hulpmiddelen als de Speed Channel Sole en de enorme (E9) Sweetspot zijn eigenschappen die welkom zijn bij de beginnende golfer. Niet helemaal zuiver raken van de bal levert bij deze clubs niet al te veel richting- en resultaatverlies en dat is fijn. Cobra heeft in deze F-Max clubs de Ultralight techniek geïntegreerd. De ijzers zijn daardoor bijzonder licht en ook de shafts wegen erg weinig. Overigens hebben deze clubs 'af fabriek' een MidSize grip. Iets dikker dan normaal waardoor het allemaal erg comfortabel aanvoelt. Ieder clubhoofd is overigens nu ook bij deze F-Max ijzers verschillend van vorm, aangepast aan waar een bepaald ijzer voor bedoeld is. Dit is nog het best te zien aan de sandwedge die in dit segment er erg goed uitziet en goed functioneert! In dit segment zijn er weinig betere A-merk sets te vinden voor zo'n prima prijs.

Fitting opties: Deze sets zijn van een 'uitlopende collectie' en worden alleen nog uit onze eigen voorraad geleverd. Hierdoor zijn de fitting opties beperkt. Belt u voor meer informatie met onze klantenservice.


 

Speler Heren
Overall score 88
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 87
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 93
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Cobra SuperLite Graphite shaft
Soort clubhoofd Cavity Pocket back
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Overige -

Extra voordeel op Cobra Golfriem

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€534,00
€528,75