Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel F-Max OS Ladies Driver

F-Max OS Ladies Driver

€289,00 €225,00
op voorraad
Het meest vergevende model Cobra Ladies driver uit de 2018 collectie heet de Cobra F-Max OS. Zoekt u naar maximale vergeving en meer lengte in uw drives, dan is dit uw nieuwe speelgoed.
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Gratis verzending van orders > € 100
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, morgen al bij u afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Het meest vergevende model Cobra dames driver uit de 2018 collectie heet de Cobra F-Max OS waarbij de toevoeging OS staat voor Offset (setting om gemakkelijker rechtdoor te kunnen slaan). Zoekt u naar maximale vergeving  en meer lengte in uw drives, dan is dit uw nieuwe speelgoed. Gemaakt voor golfsters met HCP 54 tot 18. De techniek in deze lichtgewicht drivers zorgt voor een bijzonder laag zwaartepunt waarbij het gewicht zich voornamelijk achterin het clubhoofd bevindt. Dit zorgt voor meer vergeving waardoor de bal ook bij minder zuiver geraakte ballen tóch veel balsnelheid en richting be houdt. Deze versie is niet instelbaar maar wél voorzien van technieken als een extreem dun clubblad (voor meer vergeving en trampoline effect) en Back Zone Weighting (achterin geplaatst gewicht). Hierdoor ontstaat een wat hogere, meer voorspelbare balvlucht. Kortom... een toegankelijke ladies driver voor ambitieuze golfers met wat hoger handicap. 
De Cobra F-Max OS drivers zijn uitgevoerd met de nieuwe, lichtgewicht Cobra SuperLite 45 Ladies Flex Graphite Shaft en standaard voorzien van een wat dikkere Cobra Lamkin heren-grip voor meer gevoel en comfort.

 

 Speler Dames
Overall score 89
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 86
Vergevingsgezindheid 89
Geschikt voor HCP 54-18
Loft instelbaar Nee
Shaft Cobra SuperLite 45 Ladies Flex Grahite Shaft
Headcover Orginele headcover meegeleverd
Garantie 1 Jaar fabrieksgarantie
Overige * Standaard v.v. wat dikkere standaard heren grip