Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel F-Max Superlite Offset Driver 2019

F-Max Superlite Offset Driver 2019

€349,00 €275,00
op voorraad
De Cobra F-Max(2) Superlite Offset driver is de meest vergevingsgezinde Cobra driver ooit, weegt slechts 287 gram. No-nonsense driver met enorme sweetspot en techniek voor meer afstand met een hogere, rechtere balvlucht.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De Cobra F-Max Superlite Offset Driver, eind 2018 geïntroduceerd voor seizoen 2019, is de meest vergevingsgezinde Cobra driver ooit. Hij weegt slechts 287 gram en heeft veel techniek aan boord en om hogere swingsnelheden te genereren en dus een ongeëvenaarde afstand.

De techniek: focus op vergevingsgezindheid
Cobra zorgt in deze 460cc drivers voor een lager zwaartepunt, een grotere sweetspot op het dunne, Forged 455 Stainless Steel clubblad en een betere balans (Back-Heel Weighting) voor  hogere, rechtere en langere slagen dan ooit tevoren. Vorig seizoen waren de Cobra F-Max drivers al razend populair, vooral bij golfers met hoog en mid handicap die niet de hoofdprijs wensen te betalen voor een A-merk driver. Die categorie beginnende tot enigszins gevorderde golfers kan maximaal profiteren van de vergevingsgezinde techniek die in deze lichte drivers is geïntegreerd. Ook niet onbelangrijk is dat deze F-Max2 drivers er toch weer meer up-to-date, mooier en meer hightech uitzien dan vorig jaar. De lichte Offset setting zorgt ervoor dat u de bal gemakkelijker 'binnen de lijntjes' houdt. In deze serie wordt door Cobra een vaste loft gehanteerd om de boel ongecompliceerd eenvoudig te houden. 

Standaard uitvoering
Cobra heeft met dit F-Max2 model weer een begerenswaardige driver gepresenteerd voor een breed scala aan golfers. Deze clubs zijn standaard gefit met de Cobra SuperLite graphite shaft, gecombineerd met de wat dikkere Lamkin REL MIDSIZE grips wat voor minder spanning op de handen zorgt. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

 

Speler Heren
Overall score 89
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 86
Vergevingsgezindheid 89
Geschikt voor HCP 18-54
Loft instelbaar Nee
Shaft Cobra SuperLite 50 Graphite Shaft
Headcover Orginele headcover meegeleverd
Overige * Standaard v.v. MidSize grip
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie