Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel F-Max Superlite Offset Ladies Driver 2019 LINKS

F-Max Superlite Offset Ladies Driver 2019 LINKS

€389,00 €199,00
op voorraad
De Cobra F-Max(2) Superlite Offset Ladies (LINKSHANDIGE) driver is de meest vergevingsgezinde Cobra driver ooit. Met slechts 287 gram clubgewicht en een enorme sweetspot levert de techniek meer afstand met een hogere, rechtere balvlucht.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De Cobra F-Max Superlite Offset Ladies Driver, eind 2018 geïntroduceerd voor seizoen 2019, is de meest vergevingsgezinde Cobra damesdriver ooit. Hij weegt slechts 287 gram en heeft veel techniek aan boord en om hogere swingsnelheden te genereren en dus een ongeëvenaarde afstand. LET OP: LINKSHANDIG!

De techniek: focus op vergevingsgezindheid
Cobra zorgt in deze 460cc Ladies drivers voor een lager zwaartepunt, een grotere sweetspot op het dunne, Forged 455 Stainless Steel clubblad en een betere balans (Back-Heel Weighting) voor  hogere, rechtere en langere slagen dan ooit tevoren. Vorig seizoen waren de Cobra F-Max drivers al razend populair, vooral bij golfers met hoog en mid handicap die niet de hoofdprijs wensen te betalen voor een A-merk driver. Die categorie beginnende tot enigszins gevorderde golfers kan maximaal profiteren van de vergevingsgezinde techniek die in deze lichte drivers is geïntegreerd. Ook niet onbelangrijk is dat deze F-Max2 drivers er toch weer meer up-to-date, mooier en meer hightech uitzien dan vorig jaar. De lichte Offset setting zorgt ervoor dat u de bal gemakkelijker 'binnen de lijntjes' houdt. In deze serie wordt door Cobra een vaste loft gehanteerd om de boel ongecompliceerd eenvoudig te houden. 

Standaard uitvoering
Cobra heeft met dit F-Max2 damesmodel weer een begerenswaardige driver gepresenteerd voor een breed scala aan golfers. Deze clubs zijn standaard gefit met de Cobra SuperLite Ladies Flex graphite shaft, gecombineerd met de wat dikkere Lamkin REL HEREN-size grips. Die extra dikte zorgt wat voor minder spanning op de handen en daardoor weer meer controle. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

 

Afwerking / kwaliteit 86
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Geschikt voor HCP 18-54
Headcover Orginele headcover meegeleverd
Kleur Zwart
Overall score 89
Overige * Standaard v.v. HEREN-Size grip
Loft instelbaar Nee
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Shaft Cobra SuperLite 40 Ladies Flex Graphite Shaft
Speler Dames
Techniek / innovatie 86
Vergevingsgezindheid 89