Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F8+ Speedback Driver 2018 - Zwart Grijs

King F8+ Speedback Driver 2018 - Zwart Grijs

€449,00 €249,00
op voorraad
De Cobra King F8+ Driver in zwart-grijs is over een groot bereik instelbaar en is voorzien van een CNC gefreesd slagvlak voor meer vergeving en afstand. V.v. Arccos sensor en smartphone applicatie. Geschikt voor gevorderde golfers.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Cobra heeft sinds 2018 de King F8+ Driver geïntroduceerd. Deze zwart-grijze driver is het meest geschikt voor golfers met een lagere handicap (5-25) en een gemiddelde tot hoge swingsnelheid en biedt een uitstekende combinatie van snelheid en vergevingsgezindheid dankzij het ultradunne, precieze, CNC-gefreesde clubblad / raakvlak.

De techniek

De CNC-frezing in het clubface maakt het verder buigen van het slagoppervlak mogelijk waardoor meer explosiviteit ontstaat en bij mishits de afwijking in richting en afstand wordt beperkt. Cobra introduceert ook het nieuwe 360 Aero systeem waarbij Polymeer Crown Strips op de Carbon Kroon de aërodynamische prestaties verbeteren. Deze drivers hebben een enorme sweetspot dankzij de E9-technologie en de vorm is licht gebogen om de slagen meer afstand te geven als de bal te laag op het clubhoofd geraakt wordt. Het oversized clubhoofd is ideaal voor golfers die op zoek zijn naar een vergevingsgezind profiel en een betere afstand op slecht geraakte ballen.

Arccos Sensor

De King F8+ driver is uitgerust met de Cobra Connect Sensor in de achterkant van de grip. Hierdoor kan de driver gegevens over uw prestaties en GPS-afstanden uitlezen. Met geïntegreerde informatie over 40.000 internationale golfbanen weet uw driver de weg op veel golfbanen. Met MyFly8 heeft u 8 verschillende loft-instellingen beschikbaar (8° tot 11°). Hiermee kunt u zelf invloed uitoefenen op de hoogte van uw balvlucht en kunt u zelf ondervinden wat het beste bij u past om een maximale afstand te creëren. De balans en het zwaartepunt kunnen ook worden aangepast met een instelbaar gewicht op het clubhoofd. Hierdoor kun je de eigenschappen van je driver en balvlucht beter afstemmen op je eigen capaciteiten.

Standaard uitvoering

De King F8+ wordt standaard geleverd met de betere Fujikura Atmos Blue grafiet voorraad met Lamkin REL Connect grip. 

 

Speler Heren
Afwerking / kwaliteit 89
Vergevingsgezindheid 89
Techniek / innovatie 92
Prijs - kwaliteit verhouding 93
Overall score 91
Geschikt voor HCP 0-36
Headcover Ja
Loft instelbaar Ja
Shaft Fujikura Atmos Blue Graphite Shaft
Kleur Zwart Grijs
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Overige Wrench / sleutel meegeleverd, Cobra Connect koppeling naar uw smartphone