Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F8 IJzers 5-SW (graphite shaft)

King F8 IJzers 5-SW (graphite shaft)

€999,00 €769,00
(tijdelijk) niet voorradig
De vergevingsgezinde Cobra King F8 ijzers hebben erg veel innovatie aan boord: TecFlo construction, Cobra Connect sensoren, krachtig PowerShell clubhoofd, helemaal top!
Snel leverbaar: circa 3 tot 6 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Gratis verzending van orders > € 100
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, morgen al bij u afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Elk jaar vraagt de golfmarkt zich af of het nóg beter kan. Deze Cobra King F8 ijzers met graphite shaft bewijzen dat de lat nog veel hoger kan. Hoger qua technische verbeteringen maar óók hoger als het gaat om originele innovaties. Gaat u er maar even voor zitten...
Cobra heeft het TecFlo principe doorontwikkeld. Ieder clubnummer is afzonderlijk geoptimaliseerd om maximale prestaties te boeken. Ieder clubhoofd verschilt dan ook, toegespitst op de te verrichten taak: lange ijzers met een grotere cavity back voor meer lengte en vergeving, kortere ijzers met Forged clubhoofd voor meer precisie en gevoel. Ook het soort groeven in het clubblad zijn verschillend, specifiek voor de functie van ieder ijzer.
Misschien nog wel belangrijker aan de vernieuwingen voor 2018 is dat niet alleen meer de drivers de Cobra Connect techniek aan boord hebben. Ook deze F8 ijzers hebben achter in de grip de Connect sensor geplaatst gekregen. Hiermee is de club draadloos te koppelen met uw smartphone via de gratis Arccos app en leest u gegevens uit over uw prestaties, afstanden en gemiddelden. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weten uw Cobra clubs overal de weg. Dat is niet alleen leuk, het zorgt ook dat u gerichter kunt werken aan het verbeteren van uw handicap. Daarnaast is de PowerShell Clubface constructie verbeterd door het clubblad lichter en sterker te maken voor meer balsnelheid. Samen met de E9 filosofie die Cobra al jaren achtereen weet te verbeteren is een enorme sweetspot ontstaan die de vergevingsgezindheid tot eenzame hoogte drijft.  Het geluid en het gevoel bij impact van de bal is ook verbeterd dankzij de Carbon Feel Technology en brengt meer vertrouwen. 
Standaard zijn deze clubs gefit met de Aldila Rogue Pro S-65 graphite shaft (ook verkrijgbaar in steel shaft uitvoering met True Temper XP90 steel shaft). De standaard grip is de REL360 Pro Tour Tape Connect van Lamkin.

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


   

Speler Heren
Overall score 90
Techniek / innovatie 92
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 88
Geschikt voor HCP 5-15
Shaft Aldila Rogue Pro graphite shaft
Soort clubhoofd Cavity Back
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Overige -