Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F8+ Fairway Wood - Grey Black

King F8+ Fairway Wood - Grey Black

€269,00 €199,00
op voorraad
Toegespitst op gevorderde golfer is dit de Cobra King F8 Plus Fairway Wood. Vergeving met een lagere, verdere balvlucht, incl. Baffler techniek en Cobra Connect sensor.
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Dit is de gevorderde-versie uit de King F8 fairway wood collectie: de Cobra F8 Plus! Deze F8+ clubs hebben een uitstekende mix vergeving, afstand en stuurbaarheid voor golfers met lager handicap (0-15). Op het clubhoofd zit een gewichtje dat bij de F8+ meer naar voren is geplaatst dan bij de F8 wat zorgt voor een lagere maar ook langere balvlucht.
Met het nieuwe Cobra 360-Aero systeem integreert men Polymeer 'Crown-Trips' op de carbon kroon voor verbeterde aerodynamische prestaties. Een extreem laag zwaartepunt zorgt er daarbij voor dat de bal gemakkelijk en lekker voorspelbaar de lucht in gaat. Ook heeft het clubblad de inmiddels enorme sweetspot te danken aan Cobra's doorontwikkelde E9-technologie.
Mooi meegenomen is dat door toepasing van de Baffler (Dual)Rail Techniek de weerstand van het clubhoofd met de grond wordt verminderd waardoor u dus meer clubsnelheid en dús meer afstand overhoudt.
Ook deze King F8+ clubs zijn voorzien van de Cobra Connect sensor achter in de grip. Hiermee is de club draadloos te koppelen met uw smartphone via de gratis Arccos app en leest u gegevens uit over uw prestaties, GPS afstanden. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw Cobra 'houten' overal de weg. De Cobra King F8 serie clubs is zeer breed instelbaar. Met MyFly8 beschikt u over 8 verschillende loft settings om de afstand en hoogte van uw balvlucht te kunnen aanpassen aan wat het best bij u past om maximale afstand te genereren. Ideaal want met MyFly8 kunt u ook de afstandsgaten t.o.v. uw overige clubs beter bepalen en optimaliseren.
De prachtige King F8 Plus fairway woods zijn standaard gefit met óf de fijne Aldila NV 2KXV 70 graphite shaft (Regular en Stiff flex) met de Lamkin REL 360 Tour Taper Connect grip in standaard dikte. 

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 


 

Speler Heren
Overall score 90
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 88
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 89
Geschikt voor HCP 5-25
Shaft Aldila NV 2KXV graphite shaft
Headcover Orginele headcover meegeleverd
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie
Overige Verstelsleutel / wrench meegeleverd

Extra voordeel op Cobra Golfriem

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€234,00
€228,75