Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F9 Speedback Hybride Club 2019

King F9 Speedback Hybride Club 2019

€249,00 €159,00
op voorraad
Deze 2019 Cobra King F9 SpeedBack Hybride club met Baffler Speedback Technologie combineert het gemak om van buiten de fairway tóch lengte en hoogte te maken met maximale speelbaarheid. Prachtig design!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Dit soort clubs is voor een hele brede doelgroep erg interessant. Deze 2019 Cobra King F9 SpeedBack Hybride club met Baffler Speedback Technologie combineert namelijk het gemak om van buiten de fairway tóch lengte en hoogte te maken met maximale speelbaarheid en vergevingsgezindheid.

De techniek: focus op controle en vergeving vanuit iedere ligging
Hybride clubs zijn door de kortere shaftlengte gemakkelijker te hanteren dan fairway woods. Ze voelen topzwaar aan zodat veel gevoel ontstaat en daarbij zijn ze uitstekend geschikt om als vervanger van moeilijkere, lange ijzers, de bal hoog en ver te spelen, ook vanuit slechte ligging.
Dankzij de Speedback Baffler techniek licht het zwaartepunt erg ver achterin en vlak boven de grond. Hierdoor is het eenvoudiger om de bal de lucht in te krijgen en een voorspelbare, hoge balvlucht te slaan waardoor het aanspelen van de green over lange afstand binnen bereik komt. De Rails op de zool zorgen voor minimaal contact met de grond waardoor er weinig weerstand is en er nauwelijks clubsnelheid verloren gaat. Het dunne, stalen clubface / slagvlak heeft een enorme sweetspot waardoor ook minder zuiver geraakte ballen niet direct links en rechts de baan uit vliegen. 

Cobra Connect: in grip geïntegreerde Arccos Sensor
Nét zo spectaculair is het Cobra Connect systeem met de Arccos sensor, geïntegreerd achter op de grip. Hiermee is de Hybride Club draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze communiceert met uw smartphone en geeft u gedetailleerde informatie over de baan, uw slagen, prestaties en scores. Een perfecte tool om nog harder te werken aan uw handicap-verbetering. In tegenstelling tot de drivers en fairway woods uit deze serie is er geen My-Fly loft-instelbaarheid maar dat was vorig seizoen ook al zo.

Standaard uitvoering
Standaard zijn deze fairway woods voorzien van de Fujikura Atmos 7 graphite shaft en de grip met Arccos sensor is de zwarte Lamkin Crossline Connect. Clubhoofd verkrijgbaar in 2 kleur-combinaties.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


  

Speler Heren
Kleur Zwart
Overall score 91
Techniek / innovatie 87
Prijs - kwaliteit verhouding 92
Afwerking / kwaliteit 91
Vergevingsgezindheid 93
Geschikt voor HCP 0-36
Shaft Fujikura Atmos Blue Shaft
Headcover Incl. originele headcover
Overige Arccos sensor in grip
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op TaylorMade Backpack / Rugzak

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€234,00
€222,75