Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F9 Speedback Ladies Driver 2019 - Zwart Geel

King F9 Speedback Ladies Driver 2019 - Zwart Geel

€499,00 €299,00
op voorraad
UNIEKE UITVOERING: deze Cobra King F9 Speedback Ladies Driver heeft de flitsende zwart-gele heren-kop maar is gefit met de fijne Ladies Flex graphite shaft. Vol innovaties, power en vergeving en v.v. Arccos sensor die veel data genereert over uw skills.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

UNIEKE UITVOERING: Herne clubhoofd met ladies flex shaft voor ambitieuze dames!
Cobra heeft met deze voor seizoen 2019 ontwikkelde Cobra King F9 Speedback Driver een flitsende, agressief uitziende driver met moderne hightech uitstraling. Het merk staat bekend om haar innovatiekracht is zichtbaar erg goed bezig met sterkte ontwikkelingen die de golfsport gewoon leuker maken. Verder slaan begint met snelheid en de nieuwe Speedback filosofie levert dit absoluut.

De Techniek
Een revolutionaire vooruitgang in deze drivers is de combinatie van een extreem laag zwaartepunt, efficiënte aerodynamica en precisie CNC gefreesde clubblad / face. Deze technologie zorgt voor de 'Ultimate Formula For Speed' zoals Cobra dat noemt. Het gefreesde clubblad was er vorig jaar al. Met deze duidelijk aan het clubblad zichtbare innovatie is Cobra in staat dunner clubface-materiaal te gebruiken met nog meer explosiviteit. Het lage zwaartepunt, dat zorgt voor een eenvoudige lift-off, komt grotendeels voort uit de lichte kroon (bovenkant) van de driver die bestaat uit een aantal lagen Carbon. Daarnaast is er een soort spoiler onderop zichtbaar wat nog meer gewicht omlaag brengt. Dit gewichtje is overigens op verschillende plaatsen te monteren waardoor u direct invloed kunt uitoefenen op de balans en dus de balvlucht. De E9 sweetspot is enorm zodat ook minder goed geraakte ballen niet zomaar de baan uit vliegen.

Loft verstelbaarheid aan boord
Ook is de loft van deze clubs met cobra's MyFly techniek weer prima verstelbaar over een traject van 3 graden. De hoogte van uw balvlucht is hierdoor dus prima aan te passen aan wat voor uw swing ideaal is. Eenvoudig te doen en de verstelsleutel wordt daarvoor meegeleverd. 

Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App
Tenslotte moet genoemd worden dat ook de (verbeterde) Arccos sensor achter in de grip van deze driver is verwerkt. Hiermee is de driver draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode) leest u gegevens uit over uw prestaties, GPS afstanden. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw driver overal de weg. Wát een mooi 'slagwapen'!

Standaard uitvoering
Deze Cobra King F9 Speedback Ladies driver heeft het clubhoofd uit de heren-range maar wordt nu geleverd met Fujikura Atmos Tour Ladies Flex graphite shaft en Lamkin R.E.L. 360 dames-grip. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


 
 

Speler Dames
Afwerking / kwaliteit 92
Vergevingsgezindheid 92
Techniek / innovatie 95
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Overall score 94
Geschikt voor HCP 0-18
Headcover Ja
Loft instelbaar Ja
Shaft Fujikura Atmos Pink Ladies Flex Graphite Shaft
Kleur Zwart Geel
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Overige Wrench / sleutel meegeleverd, Cobra Connect koppeling naar uw smartphone