Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F9 Speedback One Length Hybride Club 2019

King F9 Speedback One Length Hybride Club 2019

€219,00 €189,00
niet voorradig
Deze 2019 Cobra King F9 SpeedBack One Length Hybride club met Baffler Speedback Technologie combineert het gemak om van buiten de fairway tóch lengte en hoogte te maken met maximale speelbaarheid. Prachtig design!
Binnenkort weer leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Dit soort clubs is voor een hele brede doelgroep erg interessant. Deze 2019 Cobra King F9 SpeedBack Hybride club met Baffler Speedback Technologie combineert namelijk het gemak om van buiten de fairway tóch lengte en hoogte te maken met maximale speelbaarheid en vergevingsgezindheid. 

De techniek: focus op controle en vergeving vanuit iedere ligging
Hybride clubs zijn door de kortere shaftlengte gemakkelijker te hanteren dan fairway woods. Ze voelen topzwaar aan zodat veel gevoel ontstaat en daarbij zijn ze uitstekend geschikt om als vervanger van moeilijkere, lange ijzers, de bal hoog en ver te spelen, ook vanuit slechte ligging. 
Dankzij de Speedback Baffler techniek licht het zwaartepunt erg ver achterin en vlak boven de grond. Hierdoor is het eenvoudiger om de bal de lucht in te krijgen en een voorspelbare, hoge balvlucht te slaan waardoor het aanspelen van de green over lange afstand binnen bereik komt. De Rails op de zool zorgen voor minimaal contact met de grond waardoor er weinig weerstand is en er nauwelijks clubsnelheid verloren gaat. Het dunne, stalen clubface / slagvlak heeft een enorme sweetspot waardoor ook minder zuiver geraakte ballen niet direct links en rechts de baan uit vliegen. 

Het Cobra One Length principe
Deze One Length uitvoering heeft overigens de lengte van uw ijzer 7. Het One Length principe is gebaseerd op het feit dat als al uw ijzers en hybride clubs dezelfde lengte hebben, u veel sneller gevorderd raakt in die éne swing die u kunt toepassen op al uw clubs. Slim concept dat steeds populairder wordt...

Cobra Connect: in grip geïntegreerde Arccos Sensor
Minstens zo spectaculair is het Cobra Connect systeem met de Arccos sensor, geïntegreerd achter op de grip. Hiermee is de Hybride Club draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze handige app geeft u gedetailleerde informatie over de baan, uw slagen, prestaties en scores. Een perfecte tool om nog harder te werken aan uw handicap-verbetering. In tegenstelling tot de drivers en fairway woods uit deze serie is er geen My-Fly loft-instelbaarheid maar dat was vorig seizoen ook al zo.

Standaard uitvoering
Standaard zijn deze One Length hybrides voorzien van felblauwe details, een Fujikura Atmos graphite shaft en de felblauwe grip met Arccos sensor, de Lamkin Crossline Connect. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


  

Speler Speler
Overall score Overall score
Techniek / innovatie Techniek / innovatie
Prijs - kwaliteit verhouding Prijs - kwaliteit verhouding
Afwerking / kwaliteit Afwerking / kwaliteit
Vergevingsgezindheid Vergevingsgezindheid
Geschikt voor HCP Geschikt voor HCP
Shaft Fujikura ATMOS 7 ONE Length
Headcover Headcover
Overige Overige
Garantie Garantie