Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F9 Speedback Tour Fairway Wood 2019 - Zwart

King F9 Speedback Tour Fairway Wood 2019 - Zwart

€299,00 €229,00
op voorraad
Voor het eerst integreert Cobra de ultieme precisie van het CNC-gefreesde clubblad met SpeedBack en Baffler Technologie in de Cobra King F9 serie fairway woods! Dit is de Tour versie: krachtiger maar met wat lagere balvlucht.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Voor het eerst in de historie integreert topmerk Cobra de ultieme precisie van het CNC-gefreesde clubblad met de SpeedBack en Baffler Technologie in haar Cobra King F9 serie fairway woods, ook in deze Tour-versie voor lagere HCP golfers. Maximale lengte in deze snelste en meest nauwkeurige fairways woods zijn hiervan het gevolg.

De techniek: explosiviteit en controle
Niet alleen zien deze 2019 clubs van Cobra er zeer explosief uit, ook qua techniek zijn ze bijzonder mooi en geavanceerd. De nieuwe SpeedBack techniek brengt het zwaartepunt ver achterin de driver waarbij de Carbon kroon, de bovenkant van de driver naar verhouding lichter maakt. Hierdoor ontstaat een extreem laag zwaartepunt voor meer lanceerkracht en vergeving. Bij deze Tour versie zit het rode Tungsten gewichtje voorin (bij de standaard versie achterin) om die balans meer voorin te krijgen voor een lagere, verdere balvlucht.
Het verbeterde, spectaculaire geluid bij impact past daar prima bij. De zool van deze clubs zijn weer voorzien van Baffler Rails. Die techniek zorg er heel effectief voor dat de club tijdens de slag minder clubsnelheid inlevert door contact met de grond. Ook hebben deze fairway woods de MyFly loft instelbaarheid om de gewenste balvlucht zelf te kunnen afstemmen... erg handig! 

CNC Gefreesd clubblad voor nog meer explosiviteit
Tenslotte is het CNC gefreesd clubblad / clubface voorzien van de Dual Roll Innovatie om consistente prestaties te garanderen, ook al raakt u de bal niet volledig centraal. De E9-technologie (enorme Sweetspot) met variabele diktestructuur draagt daar mede aan bij. Miss-hits hebben hierdoor veel minder negatieve invloed op de richting en op de lengte van uw slag.

Cobra Connect: in grip geïntegreerde Arccos Sensor
Nét zo spectaculair is het Cobra Connect systeem met de Arccos sensor achter op de grip. Hiermee is deze Tour Fairway Wood draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode) leest u gegevens uit over uw prestaties, GPS afstanden. Een perfecte tool om nog harder te werken aan uw handicap-verbetering.

Standaard uitvoering
Standaard zijn deze F9 Tour fairway woods voorzien van de 70 grams Project X Hzrdus Smoke graphite shaft (Stiff flex). De grip met Arccos sensor is de Lamkin Crossline Connect. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

Speler Heren
Kleur Zwart
Overall score 91
Techniek / innovatie 90
Prijs - kwaliteit verhouding 91
Afwerking / kwaliteit 92
Vergevingsgezindheid 89
Geschikt voor HCP 0-12
Shaft Project X HZRDUS 70 grams Graphite Shaft
Headcover Incl. originele headcover
Overige Arccos sensor in grip, verstelsleutel niet meegeleverd
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie