Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F9 Speedback Wedge 2019 (steel shaft)

King F9 Speedback Wedge 2019 (steel shaft)

€179,00 €139,00
op voorraad
Dit is de wedge voor de Cobra King F9 Speedback ijzerset. Een gegoten wedge, passend bij de rest van de ijzers van deze serie. Zachter staal en dieper gefreesde groeven voor meer controle en fijne vergevingsgezinde eigenschappen.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De Cobra King Speedback wedge uit de Cobra King F9 Speedback serie met stalen shafts is eindelijk een serieuze wedge en geen ijzer met wedge-loft. Binnen het Speedback design is een fijne combinatie van power, maximale spin en maximale vergeving gemaakt.

Techniek en vergevingsgezindheid
Cobra heeft hierbij wederom het zwaartepunt in het clubhoofd opvallend veel lager dan voorheen kunnen houden wat een enorm MOI (Moment Of Inertia) oplevert. Cobra heeft daarnaast het geïntegreerde Forged E9 PowerShell Face verbeterd waarbij het in dikte variërende clubblad maximale balsnelheid veroorzaakt zonder in te leveren op de enorme vergevingsgezindheid waar Cobra zo bekend om staat. Niet zuiver raken van de bal heeft daardoor niet direct dramatische gevolgen. 

Cobra Connect: in grip geïntegreerde Arccoss Sensor 
Misschien nog wel belangrijker is dat deze clubs de Cobra Connect techniek aan boord hebben.Deze King F9 Speedback ijzers hebben achter in de grip de Arccos-sensor waarmee deze clubs draadloos zijn te koppelen met de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode) op uw smartphone. Hierbij krijgt u een zee aan informatie over uw prestaties, afstanden en gemiddelden als feedback om nog beter te gaan golfen. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weten uw Cobra clubs overal de weg. 

Standaard uitvoering
Golfers die feedback vanuit hun ijzers tijdens impact van de bal belangrijk vinden en een zo direct mogelijk balcontact wensen, kiezen voor ijzers met stalen shafts. Deze steel-shaft-ijzers zijn standaard gefit met KBS Tour 90 Steel Shaft en Cobra Lamkin Crossline Connect grips met Arccos sensor waarbij er 7 losse sensoren worden meegeleverd voor uw andere clubs. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

Speler Heren
Aantal clubs 7 clubs: 5,6,7,8,9,PW en SW
Overall score 91
Techniek / innovatie 92
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 0-18
Shaft KBS Tour 90 Steel Shaft
Grip Cobra Lamkin Crossline Connect Grip
Soort clubhoofd Cavity Back met Speedback
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie