Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King MIM Wedge (steel shaft) 2019

King MIM Wedge (steel shaft) 2019

€159,00 €129,00
op voorraad
In de 2019 King MIM serie voorziet Cobra haar wedges van de nieuwe Metal Injection Molded technologie. Geen handwerk is noodzakelijk waardoor vorm, bladdikte en detaillering meer precisie krijgt. Veelzijdige wedges met maximale controle over uw balvlucht
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

In de 2019 Cobra King MIM wedges introduceert Cobra met de nieuwe MIM innovatie meer precisie in de afwerking en een variabele groefafwerking om iedere wedge in iedere afzonderlijke loft maximaal te laten presteren. Een enorme veelzijdigheid met de Tour Grind prestaties waar Team Cobra PGA Tour speler Rickie Fowler zoveel succes heeft.

De techniek

In tegenstelling tot andere gesmede wedges zorgt de MIM innovatie in deze King Cobra MIM wedges ervoor dat het handmatig polijsten na productie niet meer nodig is. De veel nauwkeurigere afwerking garandeert meer precisie waardoor het niveau van afwerking ongekend hoog en uniform is voor betere prestaties. Daarnaast hebben de CNC gefreesde groeven de Progressive Spin Technology, waarbij iedere wedge in iedere individuele loft de best presterende groefbreedtes en -dieptes hebben gekregen voor nog meer controle en maximaal veelzijdige prestaties. 

Cobra Connect aan boord!

Ook belangrijk aan deze wedges is dat ze, net als de overige Cobra 2019 golfclubs, de Cobra Connect techniek aan boord hebben. Achter in de grip is de Connect sensor geplaatst waarmee de club draadloos is te koppelen met uw smartphone via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode) en leest u gegevens uit over uw prestaties, afstanden en gemiddelden. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weten uw Cobra clubs overal de weg. Dat is niet alleen leuk, het zorgt ook dat u gerichter kunt werken aan het verbeteren van uw handicap. 

Standaard uitvoering

Deze Cobra King MIM wedge is standaard voorzien van de KBS Hi-Rev 2.0 - 125 Steel Shaft met een GolfPride Velvet grip die is voorzien van de Cobra Connect sensor. 
Fitting opties: Heeft u speciale wensen m.b.t. de uitvoering, shaft of bounce neemt u dan even contact op met onze GolfDriver.nl klantenservice

Speler Heren
Kleur Zwart
Overall score 89
Prijs - kwaliteit verhouding 92
Afwerking / kwaliteit 89
Techniek / innovatie 87
Spin Spin
Gevoel Gevoel
Shaft KBS Hi-Rev 2.0 (125 gram) - Steel Shaft
Overige Cobra Connect sensor in de grip
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie