Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King Speedzone Driver 2020 - Zwart Geel

King Speedzone Driver 2020 - Zwart Geel

€449,00 €389,00
niet op voorraad
Cobra's zwart-gele SpeedZone Driver 2020 is een fraaie, explosieve driver. Perfect voor veeleisende golfers die graag de balvlucht willen kunnen finetunen. Balans, loft en spin zijn eenvoudig instelbaar zonder vergevingsgezindheid in te leveren.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met deze glanzende zwart-gele SpeedZone Driver 2020 legt topfabrikant Cobra de lat hoger dan ooit. Deze fraaie, explosieve driver met balans-verstelbaarheid is perfect voor veeleisende golfers die graag de balvlucht willen finetunen. Balans en hoeveelheid spin zijn instelbaar zonder vergevingsgezindheid in te leveren.

De techniek

Cobra heeft voor seizoen 2020 alle technisch vernuft uit de kast gehaald om op alle vlakken vooruitgang te boeken en dat is goed gelukt. De prestaties van de SpeedZone drivers rusten daarbij op 6 peilers waarvan het CNC Infinity Face (het slagvlak van het clubhoofd) een unieke rol speelt. Net zoals een motor pk's creëert, creëert het clubface van de driver balsnelheid. Cobra's CNC gefreesde Infinity Face verhoogt het raakvlak waar de balsnelheid maximaal is met 95%. Daarnaast brengt het Titanium T-Bar Speedchassic meer stabiliteit om de enorme krachten bij impact van de bal te kunnen weerstaan. Cobra heeft in dit model 50% van het clubhoofd met Carbon waardoor de constructie lichter wordt en Speedback Weighting brengt daarbij het zwaartepunt verder omlaag. Verbeteringen die de vergevingsgezindheid omhoog brengen. Door het Speedback Aeroshape ontwerp is er minder luchtweerstand waardoor de clubhoofdsnelheid toeneemt voor nog betere drives. Tenslotte is stabiliteit van deze Cobra King Speedzone driver door het High Moi Design zó hoog dat bij het niet zuiver raken van de bal niet direct alle meters en alle zuiverheid wordt ingeleverd maar de drive nog altijd zijn lengte en richting behoud. Knap werk van Cobra... en het 'dubbele uitlaatje' achterop is erg grappig.

Speedback versus Speedback Extreme

Voor het geval dat u zich afvraagt wat het verschil is tussen deze twee verkrijgbare Speedback driver-varianten: In de Speedback uitvoering is het gewichtje (6 gram) op het clubhoofd verplaatsbaar voor golfers met (wat) lager HCP. Plaats u het gewichtje voorop, dan krijgt u minder spin (meer controle) en een lagere balvlucht met meer lengte. Plaatst u het achterop dan krijgt u een wat hogere balvlucht met maximale vergevingsgezindheid. Bij de Extreme versie zit het gewichtje (14 gram) vast achterop.

Geel / zwart of zwart wit? 

GolfDriverNl-Cobra-SpeedZone-driver-2020Kleur is een kwestie van smaak, da's duidelijk. Maar... de kroon van zwart-gele Speedzone is in hoogglans afgewerkt terwijl te zwart-witte versie mat is afgewerkt. Vooral dat laatste maakt hem qua design erg high-tech...

In loft verstelbaar... da's handig!

De loft van deze drivers met Cobra's MyFly techniek verstelbaar over een traject van 3 graden. De hoogte van uw balvlucht is hierdoor dus prima aan te passen aan wat voor uw swing optimaal is. Eenvoudig te doen met de meegeleverd verstelsleutel. 

Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App

Handige gadget in deze modellen is de Arccos sensor die in de achterzijde van de grip is geïntegreerd. Hiermee is de driver draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze tool genereert data over uw prestaties en vaardigheden en maakt het verbeteren van uw handicap gemakkelijker. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw driver, dankzij de GPS in uw smartphone, overal de weg. Erg handig!

Standaard uitvoering

Deze Cobra King Speedzone drivers worden standaard geleverd met de fijne UST Mamiya Helium shaft (senior/lite en regular flex) of de Tensei Blue 65 shaft (regular of stiff flex) en Lamkin Crossline (58+) Connect grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

  

Speler Heren
Afwerking / kwaliteit 91
Vergevingsgezindheid 91
Techniek / innovatie 91
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Overall score 92
Geschikt voor HCP 0 - 24
Headcover Inclusief originele headcover
Loft instelbaar Ja
Shaft UST Mamiya Helium / Mitsubishi Tensei Blue graphite shaft
Kleur Zwart Geel
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Overige -