Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King Speedzone Fairway Wood 2020 - Zwart Geel

King Speedzone Fairway Wood 2020 - Zwart Geel

€299,00 €259,00
1 op voorraad
Cobra is met de King Speedzone fairway woods een mooi voorbeeld van wat men met innovatieve techniek kan bereiken. Deze krachtige,loft instelbare club is relatief eenvoudig speelbaar o.a. dankzij het CNC Milled face en veel vergevingsgezindheid.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Voor wie een A-merk fairway wood zoekt die er niet alleen erg trendy uitziet maar ook prima specificaties heeft, is deze krachtige, zwart-gele Cobra Speedzone fairway wood zéker een interessante optie. Belangrijke technieken maken de club erg vergevingsgezind waardoor exact zuiver raken van de bal niet noodzakelijk is voor een keurige balvlucht. De unieke combinatie van een carbon kroon (bovenkant clubhoofd) en een CNC gefreesd clubblad zorgen voor maximale agressie en optimale speelbaarheid.

Versies

Ook verkrijgbaar binnen deze serie: Speedzone Zwart - Wit en Speedzone Big Tour

De techniek

De Speedzone techniek die Cobra in deze club gebruikt, maakt de club lekker agressief. Het is een combinatie van vier belangrijke technische details die duidelijke meerwaarde brengen. Zo is de Hollow-Split Rails in de zool van het clubhoofd zo gevormd dat de sweetspot 70% groter is dan normaal. De Baffler techniek zorgt daarbij dat de weerstand met de ondergrond minimaal is en er dus maximale balsnelheid overblijft. Het CNC-gefreesde slagvlak is dun, sterk en veerkrachtig tot aan de uiterste, technisch toelaatbare grenzen. De lichter uitgevoerde Carbon kroon (bovenkant clubhoofd) brengt het zwaartepunt omlaag waardoor de bal gemakkelijker de lucht in gaat en er meer vergeving ontstaat. Allemaal specificaties die uw golfspel beter maken.

In loft verstelbaar... da's handig!

De fairway woods uit de Speedzone serie zijn uitgerust met Cobra's MyFly techniek. Hierdoor is de club in loft verstelbaar over een traject van 3 graden. De hoogte van uw balvlucht is hierdoor dus prima aan te passen aan wat voor uw swing optimaal is. Ook is de club daarmee gemakkelijker te integreren in de rest van uw set.  

GolfDriverNl-Cobra-SpeedZone-driver-2020

Geel / zwart of zwart wit? 

Kleur is een kwestie van smaak, da's duidelijk. Maar... de kroon van zwart-gele Speedzone fairway woods is in hoogglans afgewerkt terwijl te zwart-witte versie mat is afgewerkt. Vooral dat laatste maakt hem qua design erg high-tech...

Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App

Handige gadget in deze modellen is de Arccos sensor die in de achterzijde van de grip is geïntegreerd. Hiermee is deze club draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze tool genereert data over uw prestaties en vaardigheden en maakt het verbeteren van uw handicap gemakkelijker. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw fairway wood, dankzij de GPS in uw smartphone, overal de weg. Erg handig!


Standaard uitvoering

Deze Cobra Speedzone fairway woods zijn standaard uitgerust met de Mitsubishi Tensei Blue (regular en stiff flex) of de UST Mamiya Helium shaft (Lite / Sr. flex). De grip is de Lamkin Crossline 58+ Connect grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

     

Speler Heren
Kleur Zwart Geel
Overall score 90
Techniek / innovatie 91
Prijs - kwaliteit verhouding 92
Afwerking / kwaliteit 89
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 0 - 36
Shaft Mitsubishi Tensei Blue 65 | UST Mamiya Helium 4
Headcover Inclusief originele headcover
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie