Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King Speedzone One Length Hybride Club 2020

King Speedzone One Length Hybride Club 2020

€229,00 €205,00
3 op voorraad
Ook in de One Length uitvoering is deze Cobra King Speedzone hybride club volgebouwd met innovatieve techniek voor meer controle, vergeving en power. Prettig wapen dankzij een enorme sweetspot veel vergeving en veel hoogte én lengte in de balvlucht!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Ze zien er voor seizoen 2020 wel érg fraai uit, de krachtige, zwart-blauwe Cobra Speedzone One Length hybride clubs. Deze 'alles-kunner', uitgevoerd met het One Length principe, heeft veel techniek aan boord waardoor ze veel golfers interessant zijn. Gemakkelijker speelbaar dan een fairway wood en óók meer geschikt om vanuit hoog gras een hoge, voorspelbare bal te slaan.  

De techniek

De Speedzone techniek die Cobra in deze hybride gebruikt, maakt de club lekker agressief. Een combinatie van vier belangrijke technische details maken het verschil. Zo is de Hollow-Split Rails in de zool van het clubhoofd zo gevormd dat de sweetspot 70% groter is dan normaal. De Baffler techniek zorgt daarbij dat de weerstand met de ondergrond minimaal is en er dus maximale balsnelheid overblijft. Het Forged Stainless steel clubblad / slagvlak brengt hogere balsnelheden en een hogere balvlucht waarbij Low, Back Weighting het gewicht laag achterin het clubhoofd heeft waardoor vergevingsgezindheid toeneemt.

Het Cobra One Length principe

Deze One Length uitvoering heeft overigens de lengte van uw ijzer 7. Het One Length principe is gebaseerd op het feit dat als al uw ijzers en hybride clubs dezelfde lengte hebben, u veel sneller gevorderd raakt in die éne swing die u kunt toepassen op al uw clubs. Slim concept dat steeds populairder wordt...

Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App

Handige gadget in deze modellen is de Arccos sensor die in de achterzijde van de grip is geïntegreerd. Hiermee is deze club draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze tool genereert data over uw prestaties en vaardigheden en maakt het verbeteren van uw handicap gemakkelijker. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw hybride club, dankzij de GPS in uw smartphone, overal de weg. Erg handig!

Standaard uitvoering

Deze Cobra Speedzone One Length hybrides zijn standaard uitgerust met de UST Mamiya Recoil shaft en de fel-blauwe Lamkin Crossline Connect grip met geïntegreerde Arccos sensor.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

Speler Heren
Kleur Zwart Blauw
Overall score 92
Techniek / innovatie 88
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 91
Vergevingsgezindheid 93
Geschikt voor HCP 0 - 36
Shaft UST Recoil 480 ESX Graphite Shaft
Headcover Inclusief originele headcover
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie