Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King Speedzone One Length IJzers 5-SW 2020 (steel shaft)

King Speedzone One Length IJzers 5-SW 2020 (steel shaft)

€899,00 €799,00
1 op voorraad
Ook bij de Cobra King Speedzone ijzers in One Length versie introduceert Cobra Carbon Fiber Topline techniek voor een lager zwaartepunt en hogere balsnelheden. Recente high-tech Cobra-specificaties die ijzers voor veel golfers zeer aantrekkelijk maakt.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Binnen de golfbranche heeft Cobra een positie verworven als high-tech A-merk dat vooral de laatste jaren belangrijke enorme ontwikkelingen doormaakt. Zowel visueel als kwalitatief is ook deze Cobra Speedzone ijzerset daar een overduidelijk voorbeeld van. Vergevingsgezinde, fraai vormgegeven clubs met de nodige spierballen, geschikt voor een brede doelgroep. De One Length clubs zijn gemakkelijk te onderscheiden van de 'normale' Speedzone ijzers aan de blauwe details in het clubhoofd en de felblauwe grips. 

De techniek

Cobra-Speedzone-ijzersHet 2020 geïntroduceerde Speedzone principe rust bij de ijzers op 4 pijlers. Zo ziet de unieke Carbon Fiber Topline er niet alleen erg mooi uit, het zorgt ook voor een belangrijke verlaging van het zwaartepunt en dát brengt weer meer power. Daarnaast is de Forged Power Shell verantwoordelijk voor een veel groter geworden sweetspot (+35%). Dit geeft u als golfer veel meer marge om zonder volledig zuiver te raken tóch enorme afstanden te genereren. Ook neemt hierdoor de vergevingsgezindheid toe waardoor rechtdoor slaan minder lastig is geworden. Met de Speedback Shaping technologie heeft Cobra de opbouw en gewichtsverdeling in de zool van het clubhoofd geoptimaliseerd voor meer stabiliteit en een verlaging van het zwaartepunt en een verhoging van het MOI (Moment Of Inertia) waardoor u gemakkelijker 'onder de bal' komt en een hogere, meer voorspelbare balvlucht slaat. Tenslotte werkt de Co-Mold Medallion als optimale demper van trillingen en vibraties waardoor een perfecte 'Sound & Feel' ontstaat. Een knap staaltje techniek, verpakt in een prachtige behuizing!

Het One Lentgh pricipe

Alle ijzers hebben bij deze One Length uitvoering dezelfde lengte (als ijzer 7) waarbij u dus altijd dezelfde swingbeweging maakt. Gedachte hierachter is dat u daardoor sneller progressie maakt dan met normale ijzers.Team Cobra PGA-Tour speler Bryson DeChambeau hanteert 'One Length' al jaren met succes. Ook voor 'het grote publiek' een interessante overweging...

Cobra Connect: in grip geïntegreerde Arccos Sensor

Deze Cobra King Speedzone One Length ijzers zijn voorzien van de high-tech Cobra Connect techniek. Hiervoor is achter in de grip de Arccos-sensor geïntegreerd waarmee deze clubs draadloos zijn te koppelen met de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode) op uw smartphone. Deze app geeft u een zee aan data en informatie over uw prestaties, afstanden en gemiddelden. Zuivere feedback om nog beter te gaan golfen. Met geïntegreerde info over wereldwijd meer dan 40.000 golfbanen weten uw Cobra clubs overal de weg. 

Steel of graphite shaft?

De keuze tussen ijzers met stalen of graphite shafts is geen kwestie van beter of slechter maar gaat over voorkeur. Houdt u meer van lichte, topzwaar aanvoelende ijzers die de hinderlijke trilling bij 'mishits' goed absorberen, dan zijn ijzers met graphite shafts wellicht 'uw ding'. Lichtere clubs maken iets meer clubsnelheid dus ook in lengte kunt u met graphite iets meer meters maken. Stalen shafts geven meer (kostbare) feedback over hoe u de bal heeft geraakt. Daarnaast is staal iets zwaarder maar ook wat minder kwetsbaar voor beschadigingen. Golfers met hogere swingsnelheid kiezen vaker voor steel shafts omdat graphite naar verhouding dan te buigzaam blijkt. Tsja... maak de keuze die bij u past.

Standaard uitvoering

Deze Cobra Speedzone One Length ijzers zijn standaard gefit met KBS Tour 90 Steel Shaft en de zo kenmerkende, hard-blauwe Cobra Lamkin Crossline Connect grips met Arccos sensor waarbij er 7 losse sensoren worden meegeleverd voor uw andere clubs. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

    

Speler Heren
Aantal clubs 7 clubs: 5,6,7,8,9,PW en SW
Overall score 92
Techniek / innovatie 94
Prijs - kwaliteit verhouding 87
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 91
Geschikt voor HCP 0 - 32
Shaft KBS Tour 80 | 90 - Steel Shaft
Grip Lamkin Crossline (58+) Connect - Blauw Rood
Soort clubhoofd Cavity Back met Speedback
Kleur Zilver Blauw
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie