Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King Speedzone Xtreme Driver 2020 - Zwart Geel

King Speedzone Xtreme Driver 2020 - Zwart Geel

€449,00 €389,00
niet op voorraad
Cobra's zwart-gele SpeedZone Xtreme Driver 2020 is fraai en explosief. Veeleisende golfers die zoeken naar maximale power en vergevingsgezindheid zijn blij met dit stukje techniek. Instelbare loft en voorzien van Arccos sensor!
Let op: levertijden zijn momenteel iets langer dan gebruikelijk: 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met deze glanzende zwart-gele SpeedZone Xtreme Driver 2020 legt topfabrikant Cobra de lat hoger dan ooit. Deze fraaie, explosieve driver is perfect voor veeleisende golfers die een krachtig slagwapen zoeken dat maximale vergevingsgezindheid biedt. Geschikt voor een brede doelgroep met mid tot hoog handicap.

Versies

Ook beschikbaar binnen deze versie: Speedzone Zwart - Geel en Speedzone Zwart - Wit

De techniek

Cobra heeft voor seizoen 2020 alle technisch vernuft uit de kast gehaald om op alle vlakken vooruitgang te boeken en dat is goed gelukt. De prestaties van de SpeedZone drivers rusten daarbij op 6 peilers waarvan het CNC Infinity Face (het slagvlak van het clubhoofd) een unieke rol speelt. Net zoals een motor pk's creëert, creëert het clubface van de driver balsnelheid.GolfDriverNL-Cobra-King-Speedback-Driver-Face
Cobra's CNC gefreesde Infinity Face verhoogt het raakvlak waar de balsnelheid maximaal is met 95%. Daarnaast brengt het Titanium T-Bar Speedchassic meer stabiliteit om de enorme krachten bij impact van de bal te kunnen weerstaan. Cobra heeft in dit model 50% van het clubhoofd met Carbon waardoor de constructie lichter wordt en Speedback Weighting brengt daarbij het zwaartepunt verder omlaag. Verbeteringen die de vergevingsgezindheid omhoog brengen. Door het Speedback Aeroshape ontwerp is er minder luchtweerstand waardoor de clubhoofdsnelheid toeneemt voor nog betere drives. Tenslotte is stabiliteit van deze Cobra King Speedzone driver door het High Moi Design zó hoog dat bij het niet zuiver raken van de bal niet direct alle meters en alle zuiverheid wordt ingeleverd maar de drive nog altijd zijn lengte en richting behoud. Knap werk van Cobra... en het 'dubbele uitlaatje' achterop is erg grappig.

Speedback versus Speedback Extreme

Voor het geval dat u zich afvraagt wat het verschil is tussen deze twee verkrijgbare Speedback driver-varianten: In de Speedback uitvoering is het gewichtje (6 gram) op het clubhoofd verplaatsbaar voor golfers met (wat) lager HCP. Plaats u het gewichtje voorop, dan krijgt u minder spin (meer controle) en een lagere balvlucht met meer lengte. Plaatst u het achterop dan krijgt u een wat hogere balvlucht met maximale vergevingsgezindheid. Bij de Extreme versie zit het gewichtje (14 gram) vast achterop.

In loft verstelbaar... da's handig!

De loft van deze drivers met Cobra's MyFly techniek verstelbaar over een traject van 3 graden. De hoogte van uw balvlucht is hierdoor dus prima aan te passen aan wat voor uw swing optimaal is. Eenvoudig te doen met de meegeleverd verstelsleutel. 

Cobra Connect: geïntegreerde Arccos Sensor met App

Handige gadget in deze modellen is de Arccos sensor die in de achterzijde van de grip is geïntegreerd. Hiermee is de driver draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode). Deze tool genereert data over uw prestaties en vaardigheden en maakt het verbeteren van uw handicap gemakkelijker. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw driver, dankzij de GPS in uw smartphone, overal de weg. Erg handig!

Standaard uitvoering

Deze Cobra King Speedzone drivers worden standaard geleverd met de fijne UST Mamiya Helium shaft (senior/lite en regular flex) of HZRDUS Smoke shaft (stiff) en Lamkin Crossline (58+) Connect grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

  

Speler Heren
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 93
Techniek / innovatie 90
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Overall score 91
Geschikt voor HCP 10 - 36
Headcover Incl. originele headcover
Loft instelbaar Ja
Shaft UST Mamiya Helium
Kleur Zwart Geel
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Overige -