Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Max OS Ladies Fairway Wood

Max OS Ladies Fairway Wood

€199,00 €119,00
op voorraad
Voor seizoen 2016 heeft Cobra de Max OS Ladies fairway woods gelanceerd voor golfsters met wat hoger HCP die op zoek zijn no-nonsense clubs, kwaliteit en maximale vergeving.
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Gratis verzending van orders > € 100
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, morgen al bij u afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De Cobra Max OS Ladies fairway wood is, net als de Cobra Max OS Ladies driver, een explosieve niet-instelbare club, geïntroduceerd voor het seizoen 2016. Deze versie is maximaal geschikt voor de golfers die alle instelbaarheden maar onzinnig of onnodig vinden. Technieken als de Speed Channel Face (extreem dun clubblad voor meer vergeving en trampoline effect / clubsnelheid) en Back Zone Weighting (achterin geplaatst gewicht) zorgen voor optimale speelbaarheid waardoor iedereen optimaal van deze club gebruik kan maken. Een ver achterin geplaatst zwaartepunt zorgt daarbij voor een wat hogere, meer voorspelbare balvlucht. Enigszins verkeerd raken van de bal heeft met dit soort clubs geen dramatische gevolgen meer. De fairway woods hebben een lichte offset setting waardoor de club minder snel afzwaaiers produceert. Net als de enorme E9 Sweetspot een stukje hulpvaardigheid uit de technische hoek. OS staat overigens voor Offset. Het clubhoofd is Offset 'geplaatst' om de bal gemakkelijker 'vol' (square) te raken, ook bij lagere swingsnelheden.
De Cobra Max OS Ladies fairway woods zijn uitgevoerd met de nieuwe, hoogwaardige Matrix White Tie 50X4 Graphite Shaft en Cobra Lamkin Rel 360 grips.


Speler Dames
Overall score 88
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 82
Afwerking / kwaliteit 87
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 12 - 54
Shaft Matrix White Tie 50X4 Ladies Flex Graphite Shaft
Headcover Inclusief
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Overige -