Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel T-Rail Combo Hybride IJzers 5-SW 2020 (graphite shaft)

T-Rail Combo Hybride IJzers 5-SW 2020 (graphite shaft)

€899,00 €749,00
1 op voorraad
Cobra heeft met deze T-Rail hybride ijzerset het maximale niveau aan vergevingsgezindheid gebracht. Overduidelijk zorgt deze kruising tussen ijzers en hybride clubs voor betere speelbaarheid. T-Rails op de zool brengen meer clubsnelheid en power.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Deze T-Rail hybride-ijzers van Cobra zien er naast de 'conventionele uitziende F-Max ijzers, heel anders uit. Deze serie is óók een serie met het maximale niveau aan vergevingsgezindheid, maar dan in een heel ander soort jasje. De efficiënte kruising tussen de eigenschappen van een ijzer en hybride club brengt een effectievere speelbaarheid voor voornamelijk golfers met wat hoger handicap.

De techniek: Hybride techniek verwerkt in ijzers Cobra T-Rail Ijzers

Veel eigenschappen uit de 'normale' ijzers van Cobra zijn geïntegreerd in deze T-Rail serie: Grote clubhoofden met enorme sweetspots gecombineerd met een laag zwaartepunt maken ijzers al erg speelbaar. De Baffler T-Rail techniek, die Cobra al jaren gebruikt in haar hybride clubs en fairway woods, is hier ook in de ijzers gestopt. Hierdoor hebben de clubs veel minder weerstand met de ondergrond dus blijft er veel meer clubsnelheid over. Golf is voor velen een lastige, technische sport waarbij deze Cobra T-Rail hybride ijzers het wat gemakkelijker maken om de bal zonder al te veel technische skills met een wat hogere, voorspelbare balvlucht recht en ver te kunnen lanceren. Hierdoor zijn ze erg geschikt zijn voor beginnende tot enigszins gevorderde golfers (handicap 18-54).
Deze ijzers hebben een lichte 'Offset' t.o.v. de shaft waardoor u gemakkelijker 'door de bal' slaat en deze voller raakt en minder snel een slice (afzwaaier) slaat. De balvlucht is bij deze ijzers wat hoger en daardoor lekker voorspelbaar. Iedere club heeft daarbij een iets andere vorm, aangepast aan de in individuele taken van iedere club. De grips zijn overigens iets dikker (MidSize) waardoor men minder knijpt en men gemakkelijker en meer ontspannen rechtdoor slaat.  

Standaard uitvoering

Standaard zijn deze hybride 'graphite-shaft-ijzers' gefit met 50 grams Cobra Ultra Lite graphite shafts en wat dikkere Lamkin R.E.L. MIDSIZE grips. Dat laatste zorgt voor minder spanning op de handen dus meer controle.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken. 


Speler Heren
Aantal clubs 7 clubs: H5, H6,7,8,9,PW en SW
Overall score 89
Techniek / innovatie 85
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 96
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Cobra Ultra Lite 50 Graphite shaft
Grip Lamkin REL MidSize grip
Soort clubhoofd Cavity Pocket back
Kleur Zwart
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie