Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel XL Speed Complete 15-delige Heren Golfset 2020 (graphite shaft)

XL Speed Complete 15-delige Heren Golfset 2020 (graphite shaft)

€849,00 €729,00
7 op voorraad
Deze Cobra XL Speed Complete 15-delige golfset versie 2020 bevat alles wat het hartje van de startende en enigszins gevorderde golfer begeert: 10 zeer vergevingsgezinde clubs (4 met headcover) en een prachtige kwaliteit cartbag.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Met deze fraaie XL Speed Complete Golfset springt fabrikant Cobra in het segment voor beginners en licht gevorderde golfers (HCP 18-54) die zoeken naar een kwalitatief hoogwaardige, complete golfset. Deze Cobra 'boxed-sets' 2020 steken op gebied van zowel afwerking als materiaalgebruik en eigenschappen met kop en schouders boven de vele 'eenvoudige' starterssets uit. Wél hebben ze een vaste samenstelling waardoor uitbreiden in dezelfde serie geen optie is.

De techniek: ideale instap voor starters die kwaliteit zoeken!GolfDriverNL-Cobra XL-Speed-golfset-heren-2020
Qua eigenschappen zijn de clubs in de Cobra XL Speed serie specifiek ontwikkeld voor golfers die het zichzelf niet al te lastig willen maken. Toegankelijkheid is dus gegarandeerd door de enorm stapel aan  vergevingsgezinde eigenschappen die in het materiaal zijn geïntegreerd. Hard rechtdoor slaan wordt door de enorme speetspots, het lage zwaartepunt in de clubhoofden en de oversized clubheads een makkie. Bij niet zuiver geraakte ballen, en dat gebeurt nog al eens bij starters, vliegt de bal niet direct haaks de baan uit en dat is toch erg prettig. Natuurlijk... zeker in het begin is de golfsport niet de meest eenvoudige sport die er is maar bij deze clubs moet je de bal wel héél slecht raken, wil je de bal zijn richting en lengte niet enigszins behouden. Bij de driver, fairway wood en hybride club is een gewichtje laag en zo ver mogelijk achter het slagvlak geïntegreerd om de vergeving zo hoog mogelijk te krijgen. 
De balvlucht wordt daardoor wat hoger en wat meer voorspelbaar. De meegeleverde hybride club maakt het daarbij gemakkelijker om ook vanuit slechte ligging (hoog gras) een verre, hoge bal te kunnen spelen. Eenmaal op de green heeft u de beschikking over een fijne, topzware putter met klassiek Blade-design clubhoofd. Hiermee heeft u prima controle over wat u met de bal doet en is met veel gevoel putten minder lastig. 

Mooie kwaliteit golftas meegeleverd!
Ook voor een startersset is de kwaliteit van de meegeleverde Cobra cartbag golftas met 14-vaks top ook opvallend goed. Deze golftas heeft in totaal 9 opbergvakken (2 kledingvakken, 1 waterdicht vak, 2 insteekvakken voor flesjes, één ballenvak, etc.), absoluut een keurige verschijning. Al met al een stevige, goed uitziende set van mooi materiaal inclusief cartbag met een hele berg handige details... 

Standaard uitvoering
Bij deze herenset zijn, op de putter na, alle clubs voorzien van Regular Flex graphite shaft (graphite is licht, zorgt voor veel balsnelheid en geeft niet zoveel hinderlijke trillingen door aan uw handen als de bal slecht geraakt wordt). 
Fitting opties: Bij GolfDriver.nl bestaat de mogelijkheid om de al wat dikkere MidSize grips van de 10 clubs tegen meerprijs te laten vervangen voor nog dikkere grips (Oversized grips) als uw handen veel groter zijn dan gemiddeld.


Set inhoud:
- Driver 460cc (10,5° loft)
- Fairway wood 5 - 19°
- Hybride club 5 - 23°
- IJzers 6,7,8,9 
- PW (Pitching wedge) en SW (Sand Wedge) 
- Putter 34 inch (steel shaft)
- Cartbag / trolleytas
- Headcovers voor putter, driver, fairway wood en hybride club

* LET OP: Op de (Amerikaanse) productfoto's van de Cobra XL Speed sets ziet u meer clubs in de tas afgebeeld dan er in de (Europese) sets worden geleverd. Vandaar dat we de inhoud van deze sets uitvoerig hebben beschreven.  

Speler Heren
Kleur Zwart Blauw
Aantal clubs 10
Soort golftas Cartbag
Overall score 87
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 93
Afwerking / kwaliteit 87
Vergevingsgezindheid 92
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Cobra XL Speed Graphite Shaft
Headcover Incl. 4 headcovers
Overige Boxed Golfset Heren, vaste samenstelling
Fabrieksgarantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie