Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel XL Complete 15-delige Ladies Golfset 2018 LINKSHANDIG (graphite shaft)

XL Complete 15-delige Ladies Golfset 2018 LINKSHANDIG (graphite shaft)

€999,00 €549,00
op voorraad
Voor startende maar ook zeker voor enigszins gevorderde golfers is deze linkshandige Cobra XL 15-delige Ladies Golfset (model 2018) erg interessant. Lekker compleet, zeer vergevingsgezind, mooi gemaakt inclusief fraaie cartbag.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Compleet met de grijs met roze cartbag is deze charmante, linkshandige Ladies XL Golfset een fraaie verschijning op de golfbaan. In dit segment is Cobra onderscheiden met haar sets voor beginners en licht gevorderde golfers (HCP 18-54) die zoeken naar een kwalitatief hoogwaardige, complete golfset. Deze Cobra 'boxed-sets' 2018 hebben wat betreft afwerking, materiaalgebruik en eigenschappen echt wat te bieden. Wél hebben ze een vaste samenstelling waardoor uitbreiden in dezelfde serie geen optie is.

De techniek: prima instap voor starters die kwaliteit zoeken!
Qua eigenschappen zijn de clubs in de Cobra XL Ladies-serie specifiek ontwikkeld voor golfers die het zichzelf niet al te lastig willen maken. In de 2018 uitvoering is dan ook veel vergevingsgezindheid geïntegreerd. Veel van dat soort eigenschappen die je bij de duurste Cobra sets ook ziet, zijn verwerkt in deze sets zoals de enorme speetspots, het lage zwaartepunt in de clubhoofden en de oversized clubheads. Bij niet volledig centraal geraakte slagen vliegt de bal daardoor niet direct de baan uit en dat is toch erg prettig. Natuurlijk... zeker in het begin is de golfsport niet de meest eenvoudige sport die er is maar bij deze clubs moet je de bal wel héél slecht raken, wil je de bal zijn richting en lengte niet enigszins behouden. Bij de driver, fairway wood en hybride club is een gewichtje laag en zo ver mogelijk achter het slagvlak geïntegreerd om de vergeving zo hoog mogelijk te krijgen. 
De balvlucht wordt daardoor wat hoger en wat meer voorspelbaar. De meegeleverde hybride club maakt het daarbij gemakkelijker om ook vanuit slechte ligging (hoog gras) een verre, hoge bal te kunnen spelen.
Eenmaal op de green heeft u de beschikking over een fijne, topzware putter met klassiek Blade-design clubhoofd. Hiermee heeft u prima controle over wat u met de bal doet en is met veel gevoel putten minder lastig.

Topkwaliteit golftas meegeleverd
Bij deze meegeleverde, ruime Cobra XL Speed cartbag is de kwaliteit opvallend goed, vergeleken met veel andere sets in het startsegment. Niet te zwaar, een handige indeling, 14-vaks top en lekker veel opbergvakken. Kortom, deze Cobra XL is echt een aanrader... een fijne, stevige golfset. 

Standaard uitvoering
Bij deze damesset zijn, op de putter na, alle clubs voorzien van lichte, Ladies Flex graphite shafts. 

Set inhoud:
- Driver 460cc (12,5° loft)
- Fairway wood 5
- Hybride club 5
- IJzers 6,7,8,9 
- PW (Pitching wedge) en SW (Sand Wedge) 
- Mallet design putter 33 inch (steel shaft)
- Cartbag / trolleytas
- Headcovers voor putter, driver, fairway wood en hybride club

* LET OP: Op de (Amerikaanse) productfoto's van de Cobra XL sets ziet u meer clubs in de tas afgebeeld dan er in de (Europese) sets worden geleverd. Vandaar dat we de inhoud van deze sets uitvoerig hebben beschreven.  

Speler Dames
Overall score 87
Aantal clubs 10
Soort golftas Cartbag
Techniek / innovatie 83
Prijs - kwaliteit verhouding 97
Afwerking / kwaliteit 84
Vergevingsgezindheid 89
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Cobra XL Ladies Flex Graphite Shaft
Headcover Incl. 4 headcovers
Overige Boxed Golfset Dames, vaste samenstelling
Fabrieksgarantie Dit product heeft 1 jaar fabrieksgarantie