Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel F-Max Superlite Losse IJzers 2019 (Regular Flex - graphite shaft)

F-Max Superlite Losse IJzers 2019 (Regular Flex - graphite shaft)

€159,00 €75,00
op voorraad
Cobra heeft met deze F-Max Superlite ijzers haar imago als meest vergevingsgezinde fabrikant kracht bijgezet. Dankzij diverse technische innovaties leveren deze lichte ijzers meer afstand, ook bij lagere swingsnelheden!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Cobra heeft eind 2018 de Cobra F-Max Superlite ijzers voor seizoen 2019 uitgebracht. Hiermee heeft men het imago als meest vergevingsgezinde fabrikant weer extra kracht bijgezet. Dankzij diverse technische innovaties leveren deze lichte ijzers meer afstand, specifiek ook bij golfers met wat lagere swingsnelheden! Ten opzichte van de vorige (2017/2018) F-Max serie zijn er serieuze stappen voorwaarts gemaakt. 

De techniek: Maximale vergevingsgezindheid óók bij lagere swingsnelheden 
Kijkend naar het clubhoofd, is duidelijk zichtbaar dat deze clubs bedoeld zijn voor beginnende tot enigszins gevorderde golfers (handicap 18-54). Een groot 'oversized' clubhoofd, een enorme Cavity Back (holle ruimte achter het slagvlak) en enorme sweetspot (E9 innovatie) maken deze ijzers prima hanteerbaar, ook als men als golfer nog niet beschikt over een perfecte techniek. Het zwaartepunt is bij deze ijzers nóg lager geplaatst dan in de eendere F-Max serie waardoor men de bal nog eenvoudiger de lucht in krijgt. Deze echte 'Game Improving' ijzers hebben dus de techniek aan boord om golf voor ieder niveau toegankelijker te maken. De ijzers hebben een lichte 'Offset' t.o.v. de shaft waardoor u gemakkelijker 'door de bal' slaat en deze voller raakt. De balvlucht is bij deze ijzers wat hoger en daardoor wat meer voorspelbaar. Overigens is duidelijk te zien dat de wedges in deze set geen 'ijzers met wedge-loft' zijn maar een écht, gegoten wedge-ontwerp hebben voor meer controle over de kortere slagen. 

Waarom zó licht?
Deze F-Max 2 ijzers zijn lichter dan hun voorganger. Het idee daarachter is dat men met lichtere clubs simpelweg meer clubsnelheid kan maken zónder bewust harder te moeten slaan. Hierdoor houdt u meer controle en dat is erg prettig. De afwerking van deze cobra ijzersets is tot in detail erg fraai waardoor de fabrikant wederom bewijst goed mee te kunnen in het A-merk segment. 

Standaard uitvoering
Standaard zijn deze 'graphite-shaft-clubs' gefit met lichtgewicht Cobra SuperLite graphite shafts in Lite / Senior Flex en wat dikkere Lamkin R.E.L. MIDSIZE grips. Dat laatste zorgt voor minder spanning op de handen dus meer controle.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


 

 

Speler Heren
Aantal clubs 1
Overall score 88
Techniek / innovatie 86
Prijs - kwaliteit verhouding 87
Afwerking / kwaliteit 88
Vergevingsgezindheid 93
Geschikt voor HCP 18-54
Shaft Cobra SuperLite Graphite shaft
Grip Standaard grip
Soort clubhoofd Cavity Pocket back
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie
Kleur Zwart