Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Approach X40 GPS Golfhorloge - Wit

Approach X40 GPS Golfhorloge - Wit

€279,00 €225,00
niet voorradig
De witte Garmin Approach X40 golf GPS horloge of zeg maar gerust alles kunnende polsband.Compact en vol features als Truswing, Greenview, Elevate Wrist Heart Rate Technologie, Smart Notifications, etc, etc, etc....
Snel leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Voorraadartikelen vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

GPS-golfband voor meer stijl op de baan

 • Slanke, lichte GPS-golfband met Elevate™ polshartslagtechnologie en functionaliteit voor het volgen van activiteiten1
 • Toont afstanden tot het begin, midden en einde van de green en hindernissen
 • AutoShot™ gametracker houdt automatisch shots3op de fairway
 • De functie voor het volgen van activiteiten toont stappen, afstand, verbrande calorieën, hartslag en intensiteit van de activiteit1
 • Ontvang smartphone meldingen in de vorm van een trilsignaal voor inkomende oproepen, sms-berichten en andere meldingen

GolfDriverNL-Garmin-Approach-X40U wilt beter leren golfen en stappen ondernemen om uw algehele fitheid en welzijn te verbeteren. U wilt echter niet meerdere toestellen dragen om die doelstellingen te bereiken. Daarom is onze Approach X40 GPS golfband de ideale all-in-one oplossing. Deze golfband, waarop vooraf meer dan 40.000 golfbanen wereldwijdzijn geïnstalleerd, combineert functionaliteit voor het volgen van uw dagelijkse activiteiten met hartslagmeting aan de pols en smartphone meldingen in de vorm van trilsignalen om op de baan op de hoogte te blijven.

Hartslagmeter bij de pols

Met de Elevate polshartslagtechnologie van de golfband wordt 24 uur per dag en 7 dagen per week uw hartslag aan de pols gemeten. U hebt voor uw trainingen dus geen extra hartslagband meer nodig. Op basis van de hartslag geeft Approach X40 exact aan hoeveel calorieën zijn verbrand en wat het intensiteitsniveau van uw fitnesstrainingen was, zodat uw inspanningen meer resultaat opleveren1.

Voor grote prestaties

Alleen met Garmin kunt u een golf-GPS combineren met fitness-tracking dankzij een slanke en platte all-in-one polsband met slimme connectiviteit die even duurzaam en comfortabel als veelzijdig is. De Approach X40 golfband, die waterbestendig is tot 50 meter en inclusief oplaadbare lithium-ionbatterij wordt geleverd, geeft ook de huidige tijd en datum aan. Bovendien heeft de golfband een alarmfunctie zodat u deze elke dag kunt dragen om op de hoogte te blijven van al uw geplande activiteiten.

vívoactive HR hartslagscherm

Baanbrekende hulp bij het golfen

De Approach X40 is een toestel dat u overal kunt dragen. Waar u ook afslaat, dit toestel weet waar u zich bevindt en hoe ver u van de volgende pinpositie verwijderd bent. De zeer gevoelige GPS-ontvanger van de band toont u de gegevens die u nodig hebt om met vertrouwen te spelen. Bovendien geeft het haarscherpe aanraakscherm nauwkeurig de afstand aan tot het begin, einde en midden van de green, zelfs wanneer u zich onder een dik bladerdak bevindt.

Autoshot™ gametracker

AutoShot™ gametracker houdt automatisch shots3op de fairway bij en meet de afstanden voor een online analyse via Garmin Connect na afloop van uw ronde.

Green View

vívoactive HR hartslagscherm

De Green View van de Approach X40 laat u de ware vorm en lay-out van de green zien, zelfs als u achter de green staat. U kunt de pin handmatig verplaatsen naar uw huidige locatie om nauwkeurig uw slag te bepalen.

Smartphone meldingen

Ook als uw smartphone veilig zit opgeborgen in uw tas, mist u nooit meer een sms-bericht, e-mailbericht of melding. De Approach X40 fungeert als een draadloos verlengstuk van uw compatibele toestel door smartphone meldingen te tonen op de polsband2. Dankzij Bluetooth technologie kunt u dat dringende e-mailtje of sms-bericht gewoon lezen terwijl u op de fairway staat.

Garmin Connect golf-community

Garmin Connect is de online golf-community waar u uw ervaringen en resultaten kunt delen en vergelijken. Download uw ronde en vergelijk deze met uw vorige ronde en houd verbeteringen in uw spel bij voor elke baan die u speelt. Met de Garmin Connect golf-app kunt u zelfs uw ideale ronde samenstellen op basis van uw beste score voor elke hole, zodat u uw gedroomde ronde van 18 voor die baan kunt lopen.

Garmin Connect Mobile    Garmin Connect Mobile    Garmin Connect Mobile

Houd een digitale scorekaart bij

Dankzij de ingebouwde digitale scorekaart kunt u met de Approach X40 golfband tijdens elke ronde eenvoudig uw score bijhouden. Wanneer u klaar bent, kunt u uw score opslaan en bekijken of zelfs Garmin Connect™ Mobilegebruiken op uw smartphone om automatisch die geweldige ronde te uploaden en online te delen met uw golfmaatjes.

vívoactive HR hartslagscherm

Compatibel met TruSwing™ sensorgegevens

Door de gebruiksvriendelijke Garmin TruSwing clubsensor(wordt afzonderlijk verkocht) te combineren met uw Approach X40 golfband en compatibele smartphone of tablet, kunt u toegang krijgen tot real-time 3D-animaties en andere nuttige swinggegevens om te zien welke invloed uw swingbeweging heeft voor de baan van de bal en de shotresultaten. Met de Garmin Connect Mobile golf-app kunt u onmiddellijk uw swingtempo, snelheid, club path-metingen, belangrijke clubhoeken en meer analyseren.

 

Baanupdates

Gratis baanupdates

Met de Approach X40 golfband schaft u een all-in-one oplossing aan. De golfband is direct gebruiksklaar zodra u deze uit de verpakking haalt, en bevat vooraf geïnstalleerde banen. Bovendien worden er steeds nieuwe banen toegevoegd en worden bestaande banen regelmatig bijgewerkt met onze Garmin Express software. Deze baanupdates zijn bovendien gratis en brengen geen installatie- ofabonnementskosten met zich mee.

Klik hier voor de Garmin YouTube productinformatie 

Afmetingen mm
Schermresolutie Schermresolutie
Schermgrootte Schermgrootte
Soort scherm Soort scherm
Gewicht Gewicht
Batterij Batterij
Batterij duur Batterij duur
Waterbestendig Waterbestendig
Geschikt voor GPS Ja
Interface USB
Baankaarten Ja, 38.000
Digitale scorekaart Digitale scorekaart
Slagafstand berekening Slagafstand berekening
Afstand tot green Afstand tot green
Lay-up en dogleg afstanden Lay-up en dogleg afstanden
Meegeleverd wordt Meegeleverd wordt
Statistieken bijhouden Statistieken bijhouden
Smart Notifications Ja, op Smartphone
Pinpointer Pinpointer
Overige Hartslagmeter, stappenteller, swingspeedmeter