Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel TruSwing Meetsensor t.b.v. Golf GPS

TruSwing Meetsensor t.b.v. Golf GPS

€169,00 €149,00
niet voorradig
Gebruik de TruSwing sensorgegevens voor uw golfswing op bijv. op uw Smartphone en zie hoe uw bewegingen de balvlucht en de resultaten van uw slag beïnvloeden. Ideale trainingstool!
Snel leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Voorraadartikelen vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Train uw swing met baanbrekende meetgegevens

 • Gebruik de TruSwing sensorgegevens voor uw golfswing om te zien hoe uw bewegingen de baan van de bal en de resultaten van uw slag beïnvloeden
 • Geniet van een nieuwe eenvoud tijdens het trainen van uw swing met swinggegevens die u in een oogopslag kunt bekijken vanaf uw pols met een van de compatibele Approach horloges
 • Zo kunt u onder andere gegevens over uw swingtempo, snelheid, club path-metingen en belangrijke clubhoeken bekijken
 • Upload gegevens eenvoudig naar de Garmin Connect™ golfcommunity en bekijk 3D swingreviews en vergelijkingen
 • Klein, licht en onopvallend ontwerp dat u stevig op uw club kunt bevestigen

 

De TruSwing™ swingsensor biedt u uitgebreide swinggegevens die u vanaf uw pols kunt bekijken met een van de compatibele Approach® horloges en op compatibele Approach handhelds of in de Garmin Connect Mobile app.

 

Op-en-top gebruiksgemak

Met de TruSwing™ swingsensor blijft u volledig gefocust op uw training en wordt u niet meer afgeleid. U hebt uw smartphone of tablet namelijk niet meer nodig om gegevens te bekijken. Met TruSwing kunt u in positie blijven en de swinggegevens eenvoudig vanaf uw pols bekijken met een van de compatibel Approach horloges. De TruSwing sensor is het enige hulpmiddel voor swinganalyse dat samenwerkt met Garmin GPS golftoestellen. Bekijk gegevens in een oogopslag op de Approach S4, S5, S6 en S20 horloges en de Approach G7 en G8 handhelds. Hierdoor kunt u de sensor gebruiken tijdens een oefenrondje, zelfs als u uw smartphone niet wilt meenemen.

TruSwing kan ook worden gekoppeld met het Approach S6 golfhorloge voor extra gegevens over de baan. Als u Approach S6 in combinatie met TruSwing gebruikt, worden er extra gegevens over de baan vastgelegd en weergegeven in de 3D-animatie (beschikbaar op Garmin Connect Mobile) waarin u kunt zien hoe uw pols door de lucht beweegt gedurende de swing, ten opzichte van het club path.

 

Verbeter uw prestaties

U zult zien hoe deze gegevens uw prestaties verbeteren wanneer u deelneemt aan de Garmin Connect online golfcommunity. Hier kunt u resultaten uploaden en analyseren en ze vervolgens vergelijken met een andere oefensessie. U kunt ook de Garmin Connect™ Mobile app gebruiken met uw compatibele smartphone om uw gegevens meteen te delen en te bespreken met uw trainer of andere vrienden en adviseurs.

De TruSwing sensor maakt realtime 3D-swinganimaties in de app, waaronder een vergelijking tussen twee swings door ze over elkaar te leggen. Via de analyse op Garmin Connect kunt u precies zien wat u moet veranderen. Zo kunt u bijvoorbeeld de baan van de bal aanzienlijk verbeteren door de hoeken van de clubface en de baan van de clubhead aan te passen.

 

Klein, licht en strak

De TruSwing sensor is niet alleen heel handig, maar ook klein, licht en onopvallend. U kunt de sensor bevestigen onder de greep van uw club met een simpele, robuuste klem-bevestiging die niet glijdt of draait, zodat u zich volledig kunt concentreren op het spel.

¹Compatibel met Approach S4, S5, S6 en S20 horloges en Approach G7 en G8 handhelds.

Afmetingen 60 x 16x 20 mm
Schermresolutie -
Schermgrootte -
Soort scherm -
Gewicht 28 Gram
Batterij Interne Laadbare Lithiumpolymeer
Batterij duur 12 uur
Waterbestendig Ja, IPX7
Geschikt voor GPS -
Interface USB, Bluetooth@ Low Energy (BLE)
Baankaarten -
Digitale scorekaart -
Slagafstand berekening -
Afstand tot green -
Lay-up en dogleg afstanden -
Meegeleverd wordt -
Statistieken bijhouden Ja
Smart Notifications -
Pinpointer -
Overige Swingtempo, Swingsnelheid, Face naar doel, Dynamische Loft, Shaft Angle, Club Path, Shaft Lean, Polsbaan