GolfDriver.nl Giftcard ontvangen?

Een GolfDriver.nl Giftcard is een leuk cadeau om te krijgen en nóg leuker om weg te geven. Via onze website worden ze online verkocht in verschillende coupures maar er zijn ook veel producten in onze webwinkel waarbij u gratis een GolfDriver.nl Giftcard als extra korting ontvangt als cadeau. Met deze GiftCard geeft u het recht op extra korting bij u eerst volgende bestelling waardoor u nóg voordeliger kunt golfshoppen. 

Het meest sportieve golfcadeau!

Zoekt u nog een origineel cadeau voor een jarige of jubilerende golfer? Verras hem of haar dan met de GolfDriver.nl Giftcard. Ook als prijs bij uw golftoernooi is onze Giftcard erg geschikt. Met het fraaie ontwerp is de stevige, PVC cadeaukaart met full-colour gedrukte omslag echt een super leuk alternatief om cadeau te geven aan zowel hem of haar. De binnenzijde van de omslag laat ruimte voor een persoonlijk berichtje én om aan te geven voor wie de giftcard is wie hem geeft.

Hoe werkt het precies?

Het saldo van de GolfDriver.nl Giftcard kan (ook in delen) worden besteed tijdens een aankoop op GolfDriver.nl. Op de achterzijde van de Giftcard staat een unieke kortingscode. In de omslag is door ons aangegeven welke waarde de kaart vertegenwoordigt. De kortingscode kunt u tijdens het bestellen invoeren in het daarvoor bestemde vakje in de check-out. De korting zal direct in het totale orderbedrag worden verrekend. 

Werkt mijn giftcard nog na het retourneren van mijn bestelling?

Een GolfDriver.nl Giftcard die u heeft ontvangen bij een bestelling wordt ongeldig verklaard als u uw bestelling heeft geretourneerd. De kortingscode op de giftcard is dan niet meer te gebruiken op GolfDriver.nl. 

GolfDriver.nl GiftCard Voorwaarden

- GolfDriver.nl Giftcards zijn geldig tot 1 jaar na de vermelde afgiftedatum.
- Onze Giftcards zijn nooit inwisselbaar voor contant geld. 
- De GolfDriver.nl Giftcards verliezen hun geldigheid 1 jaar na afgifte.
- De GolfDriver.nl Giftcards verliezen hun geldigheid bij het annuleren / retourneren van bestellingen waarbij de Giftcard als cadeau is meegeleverd.
- GolfDriver.nl Giftcards zijn overdraagbaar dus perfect geschikt om cadeau te geven.
- Iedere unieke kortingscode achterop de giftcards kan slechts eenmalig worden gebruikt.