Golfsets voor dames op GolfDriver.nl

Voor beginnende golfende dames die niet direct een fortuin willen uitgeven aan een dure golfset, is een kant-en-klare alles-in-één ‘boxed golfset’ een ideale uitkomst. Zo kan men zonder grote investering ontdekken of de golfsport inderdaad bij hen past.

De webshop voor dames die op zoek zijn naar een golfset

Voor het beoefenen van vele sporten heeft u een uitrusting nodig. Golf is een van de sporten waarbij goed materiaal erg belangrijk is. GolfDriver.nl heeft als doel om de golfsport betaalbaarder te maken en biedt alles aan wat u nodig heeft om snel te beginnen met golfen. Wanneer u alles voor het golfen los moet kopen, kost u dat veel tijd en u ziet overal een andere prijs. Kies bij ons gemakkelijk en snel online een complete golfset voor dames uit. Zo weet u dat u nooit te veel betaalt. Wij verkopen dames golfsets in alle soorten en maten en in verschillende prijsklassen. Ook hebben wij doorlopend sale met afgeprijsde uitlopende collecties.

Koop een complete golfset en uw golf accessoires

Wanneer u aan het rondkijken bent op zoek naar een dames golfset, dan is het fijn als u overzicht heeft bij het kiezen. Ook voor accessoires zit u goed bij ons. Wij bieden u overzicht en daarnaast hebben wij een uitstekende klantenservice die u met alles kan ondersteunen. Bel ons op 085-0602099 en maak een weloverwogen keuze.

Cobra
XL Speed Complete 15-delige Ladies Golfset (graphite)
Deze Cobra XL Speed Complete 15-delige Ladies Golfset bevat alles wat het hartje van de startende en enigszins gevorderde golfer begeert: 10 zeer vergevingsgezinde clubs (4 met headcovers) en een prachtige kwaliteit cartbag.
€999,00 €779,00
Wilson
ProStaff HDX 8-delige Halve Ladies Golfset (graphite)
Wilson is marktleider in 'boxed' golfsets. Niet vreemd als je kijkt naar de ProStaff HDX Ladies set. Compleet, mooi design, vergevingsgezind, kwalitatief prima!. Geschikt voor beginner én licht gevorderd!
€319,00 €269,00
Wilson
ProStaff HDX Ladies 11-delige Golfset (graphite)
Wilson is marktleider in 'boxed' golfsets. Niet vreemd als je kijkt naar de ProStaff HDX Ladies set. Compleet, mooi design, vergevingsgezind, kwalitatief prima! Geschikt voor beginner én licht gevorderde dames. Driver optioneel!
€599,00 €399,00
Cobra
XL Speed Complete 15-delige Ladies Golfset LINKSHANDIG (graphite)
Deze linkshandige Cobra XL Speed Complete 15-delige Ladies Golfset bevat alles wat het hartje van de startende en enigszins gevorderde golfer begeert: 10 zeer vergevingsgezinde clubs (4 met headcovers) en een prachtige kwaliteit cartbag.
€999,00 €779,00