Nieuwste heren hybride clubs op GolfDriver.nl

Dit zijn de nieuwste hybride clubs (ook wel rescue of utility clubs) die zijn geïntroduceerd voor seizoen 2019. Volgepakt met de meest recent ontwikkelde techniek om vanuit lastige ligging tóch hoge en verre slagen te maken.

De allernieuwste A-merk rescue clubs voor heren (ook wel hybride clubs genoemd) zijn volgepakt met de meest recent ontwikkelde technieken om vanuit lastige ligging tóch hoge en verre slagen te maken. Inmiddels hebben bijna alle serieuze golfers toch wel een hybride in de tas zitten. Doe uzelf een plezier en bekijk het scherp geprijsde assortiment. Wenst u aangepaste specificaties in plaats van standaard, stuurt u dan even een bericht naar onze GolfDriver.nl klantenservice. Clubfitting is bij GolfDriver.nl namelijk geen probleem...

Cobra
F-Max Superlite Hybride Club
De Cobra F-Max Superlite hybride komt uit meest vergevingsgezinde serie ooit. Deze hybride club is erg licht en genereert mede daardoor een ongeëvenaarde afstand en nauwkeurigheid bij lagere swingsnelheden.
€189,00 €169,00
Cobra
King F9 Speedback Hybride Club
Deze 2019 Cobra King F9 SpeedBack Hybride club met Baffler Speedback Technologie combineert het gemak om van buiten de fairway tóch lengte en hoogte te maken met maximale speelbaarheid. Prachtig design!
€219,00 €199,00
Cobra
King F9 Speedback One Length Hybride Club
Deze 2019 Cobra King F9 SpeedBack One Length Hybride club met Baffler Speedback Technologie combineert het gemak om van buiten de fairway tóch lengte en hoogte te maken met maximale speelbaarheid. Prachtig design!
€219,00 €199,00
TaylorMade
GAPR HI Hybride Club
Dit is de meest vergevingsgezinde Taylormade GAPR uit de lijn, die bestaat uit drie varianten: de GAPR LO, GAPR MID en GAPR HIGH. De naam GAPR slaat op de gaten (gaps) in afstand tussen de langste ijzers en de kortste woods in uw golftas.
€299,00 €229,00
TaylorMade
M6 Rescue Hybride Club
De TaylorMade M6 Rescue Club is de eerste Hybride met het unieke Twist Face slagvlak voor rechtere en verdere slagen, ook bij 'mishits'. Explosieve techniek maar zonder in te boeten aan 'feel' en controle.
€249,00 €229,00