Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel GolfPride MCC Plus 4 Standaard Grips met Caddy Smart III Sensoren (Set 14 Stuks)

GolfPride MCC Plus 4 Standaard Grips met Caddy Smart III Sensoren (Set 14 Stuks)

€299,00 €259,00
1 op voorraad
In deze GolfPride MCC Plus 4 grips zijn de 3e generatie Arccos sensoren geïntegreerd. Samen met de Caddie Smart App genereert u hiermee data om uw golfspel nóg beter te analyseren en te verbeteren. Set: 13 sensor-grips + 1 losse sensor voor uw putter.
Direct leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Wilt u uw grips vervangen én tegelijkertijd uw golfspel verbeteren? Dan zijn deze GolfPride MCC Plus 4 grips met daarin de 3e generatie Arccos Caddy Smart Sensoren een hele leuke en nuttige gadget. De set van 13 grips met geïntegreerde sensor + losse puttersensor hebben de standaard dikte maar ook MidSize grips (Lamkin CrossLine) met sensoren zijn verkrijgbaar. 

De techniek

Hoe werkt het? U vervangt uw oude grips voor deze nieuwe GolfPride MultiCompound Plus-4 grips met sensor. U koppelt de sensoren met de Arccos Caddy App die u gratis kunt downloaden met uw smartphone. Daarna 'pairt' (koppelt) u ze met elkaar en vanaf dan bent u klaar om data te verzamelen over uw slagen en  afstanden. De slimme Caddie app geeft inzicht in hoe ver u slaat met uw clubs en hij biedt daarnaast 'artificial intelligence'. Hiermee leert hij van uw ervaringen waardoor kan hij u adviseren welke clubs u moet gebruiken om de hole zo gemakkelijk en zo goed mogelijk te spelen. Deze Arccos Caddie Smart sensoren zijn verbeterd en nauwkeuriger dan de vorige generaties.

Caddie App

Download de Arccos Caddie Golf-app op uw smartphone om belangrijke statistieken en gegevens te verzamelen die u kunt gebruiken om u te helpen uw spel te verbeteren. Ook kent de app de data van meer dan 45.000 golfbanen ter wereld dus een golfhorloge of rangefinder zijn overbodig geworden. De app is in staat om u tijdens uw ronde te adviseren welke club te gebruiken, net als een echte Caddie! En... niet onbelangrijk... deze sensoren met bijbehorende app zijn toegestaan volgens de huidige golfregels. Let op: deze app is het eerste jaar gratis maar kost daarna € 99,00 per jaar.

Specificaties

 • Batterij: CR2032-batterijen inbegrepen
 • Levensduur van de batterij: tot circa 5 jaar
 • Waterdichtheid: IPX7

     

Afmetingen 25 x 13 mm
Kleur Grijs
Materiaal Polyester
Overige Inclusief Batterij