Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Kalea 3 Ultralite Ladies IJzers 7-SW 2019 (graphite shaft)

Kalea 3 Ultralite Ladies IJzers 7-SW 2019 (graphite shaft)

€679,00 €549,00
niet op voorraad
De vernieuwde TaylorMade Kalea 3 Ultralight 2019 ijzerset is een speciaal voor dames ontwikkelde golfset. Deze lichte clubs zijn zeer vergevingsgezind, zien er fraai gestyled uit en leveren verbazingwekkend krachtige prestaties!
Let op: levertijden zijn momenteel iets langer dan gebruikelijk: 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De vernieuwde, stevig opgefriste TaylorMade Kalea 3 Ultralight 2019 ijzerset is weer helemaal up-to-date. Deze speciaal voor dames ontwikkelde golfset bestaat uit heerlijk lichte clubs en die zijn zeer vergevingsgezind. Zien er niet alleen fraai gestyled uit maar leveren ook verbazingwekkend krachtige prestaties!GolfDriver.nl | TaylorMade Kalea Dames golfclubs

De techniek

Duidelijk zichtbaar is de voortgang van de golfinnovaties als je deze nieuwe Kalea 3 ijzers anno 2019 vergelijkt met de vorige twee, ook erg succesvolle Kalea generaties. Deze ijzerset is uit te breiden als complete, op elkaar afgestemde set dames golfclubs dankzij de eveneens vernieuwde driver, fairway woods en hybride clubs uit de Kalea 3 serie.
Voor seizoen 2020 is deze Kalea 3 serie voorzien van alle recente, nuttige technische snufjes om de golfsport wat toegankelijker te maken. Zo is de verbeterde Speed Pocket techniek met 'Speed Slots' in de clubbladen geïntegreerd om meer balsnelheid te creëren. Zelfs met lage swingsnelheden is de afstand die met deze clubs mogelijk wordt, heel behoorlijk en is de wat hogere balvlucht lekker voorspelbaar. De TaylorMade damesclubs worden elk seizoen toegankelijker en zijn ook voor beginnende tot licht gevorderde golfers redelijk eenvoudig te hanteren. De enigszins bolle achterzijde van de lange clubs helpen een hybride-achtig balcontact te creëren wat lekker aanvoelt. De lichtgewicht Ladies-flex graphite shafts geven een zogenaamde 'low-kick' voor een wat hogere, voorspelbare balvlucht waardoor ook vanuit lastigere positie als hoger gras de bal goed te controleren valt. Al met al: mooi product in zeer charmante design 'verpakking' vormgegeven voor Lady-golfers met handicap van 12 tot 54.

Standaard uitvoering

Deze Kalea 3 ijzers (set van 5 clubs) zijn uitgevoerd met ultra-light graphite shafts en lichtgrijze dames-size Lamkin grips. Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

Speler Dames
Aantal clubs 5 clubs: 7,8,9,PW en SW
Overall score 88
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 87
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 0-54
Shaft TaylorMade Slimtech Ladies flex Graphite Shaft
Grip Standaard grip
Soort clubhoofd Cavity Pocket back
Kleur Zwart
Overige -
Garantie 2 jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op TaylorMade TP5X Tour Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€598,95
€591,46