Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel King F8+ Driver 2018 - Zwart Zilver

King F8+ Driver 2018 - Zwart Zilver

€429,00 €235,00
op voorraad
Deze voor gevorderde golfers bedoelde Cobra King F8+ Driver in Black Silver is voorzien van CNC gefreesd clubface voor meer vergeving en afstand. Breed instelbaar en v.v. Arccos sensor met smartphone-app voor veel info!!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Cobra heeft anno 2018 de prachtige King F8 en F8+ Drivers geïntroduceerd Deze driver biedt een uitstekende mix van snelheid en vergevingsgezindheid dankzij het ultradunne, met precisie CNC gefreesde clubblad.

De techniek: volop innovatie
Dankzij deze CNC freezing is een bolling van het clubface mogelijk die de afwijking van op de hiel of teen geraakte ballen beperkt. Ook introduceert Cobra het nieuwe 360-Aero systeem waarbij Polymeer 'Crown-Trips' op carbon kroon de aerodynamische prestaties verbeteren zonder de CG (zwaartepunt) te verhogen. Ook heeft het clubblad een enorme sweetspot dankzij de doorontwikkelde E9-technologie en is de vorm ervan licht gebogen om laag geraakte ballen betere afstand te geven. Deze Cobra King F8 driver is het meest geschikt voor golfers met lager handicap (5-25) met gemiddelde tot hoge swingsnelheid. De oversized 460cc clubhead is ideaal voor golfers die op zoek zijn naar een vergevingsgezinder profiel en verbeterde afstand op slecht geraakte ballen. In vergelijking met de F8+ driver voor de meer gevorderde golfers, heeft de F8 een andere shaft, een iets groter 460cc clubhoofd en een wat hogere, meer voorspelbare balvlucht. Echte aanrader voor seizoen 2018!

Cobra King F8 of F8+?
Beide drivers zijn natuurlijk top! Maar er is wel onderling verschil waarbij de F8+ versie gericht is op de meer gevorderde golfer. Deze club heeft daarvoor een andere shaft en een iets andere balans in het clubhoofd waardoor de balvlucht lager en verder is. Hierdoor ligt de vergevingsgezindheid bij de F8 op een nét iets hoger niveau. De loft instelbaarheid loopt bij de F8+ ook van 8-11° loft (F8 = 9-12°)

Cobra Connect: Arccos Sensor aan boord!
Net als voorloper (F7) is de King F8 driver voorzien van de Cobra Connect sensor achter in de grip. Hiermee is de driver draadloos te koppelen met uw smartphone en via de Arccos app (3 maanden gratis proefperiode) leest u gegevens uit over uw prestaties, GPS afstanden. Met geïntegreerde info over 40.000 internationale golfbanen weet uw driver overal de weg. De Cobra King F8 driver zeer breed instelbaar.

Handig: loft instelbaarheid
Met MyFly8 beschikt u over 8 verschillende loft settings (9° / 9.5° / 9.5° Draw / 10.5° / 10.5° Draw / 11.5°  / 11.5° Draw / 12°). Hiermee bepaalt u de hoogte van uw balvlucht en kunt u kijken wat het best bij u past om maximale afstand te genereren. Ook is de balans en CG (Centre of Gravity) instelbaar met verplaatsbaar gewicht op het clubhoofd. Zo kunt u nog beter de eigenschappen van uw driver en uw balvlucht aanpassen aan uw eigen vaardigheden. Haal het maximale resultaat uit uw inspanningen, ook door bijvoorbeeld 'op commando' een Draw of Fade promoten of juist te compenseren als u zichzelf per ongeluk heeft aangeleerd de bal met een vluchtafwijking weg te slaan.

Standaard uitvoering
De F8 is gefit met de betere Aldila NV graphite shaft om snelheid, controle en vergevingsgezindheid te kunnen maximaliseren. 
Fitting opties: Deze serie is uitlopend dus de fitting opties zijn beperkt tot het aanpassen van de grip.


 
 

Afwerking / kwaliteit 92
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Geschikt voor HCP 5-25
Headcover Ja
Kleur Zwart
Overall score 93
Overige Wrench / sleutel meegeleverd, Cobra Connect koppeling naar uw smartphone
Loft instelbaar Ja
Prijs - kwaliteit verhouding 91
Shaft Aldila NV 2KXV graphite shaft
Speler Heren
Techniek / innovatie 93
Vergevingsgezindheid 91