Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M4 Sandwedge 55° Loft 2018 (graphite shaft)

M4 Sandwedge 55° Loft 2018 (graphite shaft)

€179,00 €89,00
op voorraad
Maak uw TaylorMade M4 2018 ijzerset compleet met deze Sandwedge. Top design, meer afstand en meer vergeving maken de M4 ijzers erg geliefd bij iedere golfer. Uitvoering met graphite shaft.
Vóór 15:30 uur besteld = volgende werkdag bij u afgeleverd!
Voorraadartikelen die vóór 15:30 uur worden besteld, worden dezelfde werkdag al verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Begin 2018 brengt TaylorMade de M4 ijzers als de opvolger van de succesvolle 2017 M2 ijzers. Huiveringwekkend mooi en voorzien van een splinternieuwe ontwikkeling: RibCor! Deze term bestaat uit 2 delen: Rib... wat staat voor de in het clubblad geplaatste Ribs. Deze Ribs zorgen ervoor dat het flinterdunne clubface stabiel en flexibel blijft om meer vergeving te brengen bij off-center geraakte slagen. Het 2e deel, ...Cor, staat voor C.O.R. ofwel energieoverdracht. Die is door het RibCor systeem behoorlijk verbeterd wat de explosiviteit ten goede komt. De TaylorMade M4 ijzers zijn ook voorzien van zowel Speed Slots Technology en Face Slots (in de lange ijzers). Deze technisch vernuftige ontwikkelingen zijn er om flexibiliteit te verhogen over het gehele clubblad voor een grotere sweetspot. Hiermee is er een verbeterde consistentie van de balsnelheid bij off-centre slagen wat de clubs vergevingsgezinder maakt. 
Dat de M4 ijzers veel lijken op hun voorganger M2, zegt iets over het enorme succes dat de M2 heeft behaald. Door toevoeging van waardevolle verbeteringen én een update in design en kleurstellingen verbaast het ons niet dat de M4 serie het M2 succes zomaar eens zou kunnen overtreffen. Deze ijzers zijn gemaakt voor ieder handicap maar komen beter tot zijn recht naarmate het handicap hoger is. Grappig design-detail is het rood met blauwe BMW-achtige kleurgebruik in het M4 logo. Fraaie Game-Improving ijzers met prima eigenschappen! Of u kiest voor steel shaft of graphite shafts hangt af van persoonlijke voorkeur: steel shafts zijn zwaarte maar geven betere feedback, graphite shafts zijn lichter, geven daardoor iets meer clubsnelheid. Ze zijn ook iets kwetsbaarder voor beschadigingen maar geven minder (hinderlijke) resonanties door aan uw handen.
Standaard zijn deze ijzers voorzien van de Atmos Fujikura Atmos Graphite Shafts en inmiddels bekende TaylorMade DualFeel 46.5g .600 Grips.

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

   

Speler Heren
Aantal clubs 7 clubs: 5,6,7,8,9,PW en SW
Overall score 88
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 86
Afwerking / kwaliteit 89
Vergevingsgezindheid 87
Geschikt voor HCP 54-0
Shaft M2 REAX Steel Shaft by FST
Grip Standaard grip
Soort clubhoofd Cavity Back Oversized
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie