Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Milled Grind 2 Wedge (steel shaft) 2019 - Zwart

Milled Grind 2 Wedge (steel shaft) 2019 - Zwart

€189,00 €169,00
niet voorradig
Bij deze TaylorMade Milled Grind 2 wedge in zwarte afwerking gaat het om precisie op het hoogste niveau dankzij met Precision Milling gefreesde groeven en een Raw Spin Technology clubface dat gaat roesten voor meer spin.
Binnenkort weer leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De TaylorMade Milled Grind 2 Wedge 2019 in zwarte uitvoering en met standaard bounce is ontworpen met maximale controle door maximale spin in het achterhoofd. Het roestende clubblad / clubface speelt een grote rol in het zo stroef mogelijk gemaakte raakvlak.

De techniek
Met meer spin, meer controle en top overall performance levert de TaylorMade Milled Grind wedge serie  precisie op het hoogste niveau. Bij deze wedges hebben dankzij Precision Milling een zeer effectief, ruw freespatroon van de gefreesde groeven. Met de Raw Spin Technology waarbij het clubface (raakvlak) gaat roesten wordt die spin alleen maar hoger. Maximale spin brengt meer controle zowel in de bunkers als rond de greens. Bij de Milled Grind 2 zool zorgt de Thick-Thin Head techniek design voor een lager zwaartepunt voor een ideale interactie met de ondergrond. Deze wedges brengen voelbare controle over uw korte slagen en maken het mogelijk om met een heel prettige balans tot in detail te doseren. 
Nieuw in de verbeterde Milled Grind 2 serie wedges is de TPU Insert in de achterste holte van de wedge, ontworpen om trillingen te dempen. Hierdoor ontstaat een meer solide, positief gevoel bij de balimpact 

Standaard uitvoering
Deze TaylorMade Milled Grind 2 wedge zwart worden standaard af-fabriek geleverd met de 129 grams Dynamic Gold S200 Wedge flex steel shaft en Lamkin Genesis Crossline Cord grip. 58 grip (52 gram).
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


Speler Uni
Overall score 91
Prijs - kwaliteit verhouding 87
Afwerking / kwaliteit 90
Techniek / innovatie 89
Spin 91
Gevoel 89
Shaft True Temper Dynamic Gold S200 steel Shaft
Overige -
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie