Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel Milled Grind Hi-Toe Big Foot Wedge 2019 (Graphite shaft)

Milled Grind Hi-Toe Big Foot Wedge 2019 (Graphite shaft)

€159,00 €179,00
niet voorradig
Haal alles uit uw korte spel met TaylorMade's 2019 topmodel wedge: de Milled Grind Hi-Toe. Het clubblad met 'full-face-score lines' levert enorme spin over het hele clubface bij chips, pitches, flop shots en vanuit moeilijke ligging.
Binnenkort weer leverbaar: circa 3 tot 7 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Haal alles uit uw korte spel met deze TaylorMade's Milled Grind Hi-Toe wedges. De sinds eind 2019 verkrijgbare Big Foot uitvoering van deze Hi-Toe wedges zijn sindsdien spraakmakend door prachtig design en materialisatie.  

De techniek
Zowel bij slagen rond de green, vanaf de fairway maar ook vanuit moeilijke ligging in de rough of vanuit bunkers bieden deze clubs veelzijdige prestaties. Met een high-bounce voorrand en verbeterde hiel en teen reliëf is deze Milled Grind Hi-Toe ontworpen om optimaal te presteren. Ideaal om uw chips, pitches, flop shots en bump-and-runs met deze clubs aan te pakken.
Ze hebben een bijzonder aantrekkelijk, gedetailleerd design en zijn van prachtig, koperkleurig materiaal gefabriceerd. Het clubhoofd van deze fijne wedges is uitgevoerd in zacht, beter feedback-leverend 8620 Carbon Steel.

Typisch Big Foot...
De Big Foot versie heeft een grote, asymmetrische C-Grind zool die vlakker is en 32 mm breder dan bij de normale Hi-Toe wedges. Dit verbetert dit de speelbaarheid en het gebruiksgemak. De erg hoge, 15° bounce zorgt voor ontlasting van de achterrand en hiel waardoor de leading edge laag blijft en de club zich niet ingraaft. Toch is er genoeg veelzijdigheid op de greens of vanaf het zand mogelijk.

Full-Face of standaard groeven?
Kenmerkend aan deze wedges is dat ze in twee verschillende groef-uitvoeringen hebben. De wedges met 50°, 52° en 54° loft hebben de traditionele 'scoring face' groeven en de wedges met 56°, 58°, 60° en 64° loft zijn voorzien van de 'full-face-scoring' groeven. Deze laatst genoemde wedges hebben full-scoring-lines groeven tot aan de randen van het clubblad bevat waardoor óók enorme hoeveelheden spin worden geproduceerd als u het clubblad in meer open of gesloten stand wilt gebruiken. 

Breder spectrum
De High-Toe wedges waren eind 2018 al verkrijgbaar met hoge lofts (lobwedge) maar door het grote succes heeft de fabrikant in 2019 ook de lagere lofts en de Big Foot versies geïntroduceerd. Nu kunt u al uw wedges uitvoeren binnen deze prachtige serie.

Standaard uitvoering
Deze uitvoering van de TaylorMade High-Toe wedges zijn standaard gefit met UST Mamiya Recoil graphite shaft en de rode GolfPride Tour Velvet 'Burgundy' grip. 

Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


   

Speler Uni
Overall score 92
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 90
Techniek / innovatie 88
Spin 92
Gevoel 89
Shaft KBS Hi-Rev 2.0 Steel Shaft
Overige Overige
Garantie 2 Jaar fabrieksgarantie