Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel CLK Ladies Hybride Club 2018

CLK Ladies Hybride Club 2018

€299,00 €169,00
1 op voorraad
Mizuno heeft met deze CLK Hybride een super-allrounder gelanceerd voor golfers op alle niveaus. Zeer indrukwekkende prestaties dankzij de 'Amplified Wave Sole' en andere slimme innovaties... Voorzien van ladies flex shaft. Erg fraai design!
Direct leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Mizuno heeft met deze sinds 2018 verkrijgbare CLK Hybride een super-allrounder op heel hoog niveau gelanceerd voor golfers van laag tot hoog handicap. Zeer indrukwekkende prestaties dankzij de slimme innovaties in dit prachtige high-tech uitziende CLK model... Dames uitvoering met Ladies flex graphite shaft!

De techniek

Dankzij de 'Amplified Wave Sole' is de flexibele zool van het clubhoofd versterkt en levert de club meer energieoverdracht voor nog hogere ballensnelheden. Het het meeste gewicht in het clubhoofd is lager en voorwaarts geplaatst voor een hogere balvlucht met minder spin. Die combinatie is opmerkelijk en zeer welkom om meer meters te kunnen maken zonder de controle te verliezen. 
Door de nieuwe Mizuno innovaties is de club geschikt voor een heel breed publiek met uiteenlopende swingsnelheden. Deze Mizuno CLK ladies hybride club dicht perfect het gat tussen fairway woods en lange ijzers en heel veel golfers gebruiken ze in plaats van hun lange ijzers. De shaft is korter dan van een fairway wood waardoor veel meer speelbaarheid ontstaat en het risico op mis-hits juist kleiner wordt. Het ultra dunne clubface / slagvlak is sterk en stabieler en brengt veel vergevingsgezindheid. Hierdoor is exact zuiver raken niet meer noodzakelijk om een rechte, verre bal te slaan.

Handige loft instelbaarheid

Ideaal in de Mizuno CLK's is de brede loft instelbaarheid waarbij men naar eigen voorkeur de vertrekhoek kan bepalen en kan aanpassen aan uw voorkeur, vaardigheden en de gewenste balvlucht. Ook kunt u hiermee heel nauwkeurig de afstandsgaten tussen uw clubs bepalen... super handig! 

Standaard uitvoering

Deze Mizuno CLK dames rescue clubs zijn standaard gefit met de Fujikura Speeder Evolution HB Ladies Flex graphite shafts maar kunnen op verzoek worden uitgevoerd met de shaft van uw eigen voorkeur. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

     

Speler Dames
Kleur Zwart
Overall score 91
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 87
Geschikt voor HCP 0-54
Shaft Fujikura Speeder Evolution Graphite shaft
Headcover Originele headcover meegeleverd
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie