Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel CLK Hybride Club 2018

CLK Hybride Club 2018

€299,00 €189,00
op voorraad
Mizuno heeft met deze CLK Hybride een super-allrounder gelanceerd voor golfers op alle niveaus. Zeer indrukwekkende prestaties dankzij de 'Amplified Wave Sole' en andere slimme innovaties... Erg fraai design!
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  (Nederland)
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  (Geldt voor alle voorraadproducten)
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Mizuno heeft met deze sinds 2018 verkrijgbare CLK Hybride een super-allrounder op heel hoog niveau gelanceerd voor golfers van laag tot hoog handicap. Zeer indrukwekkende prestaties dankzij de slimme innovaties in dit prachtige high-tech uitziende CLK model...

De techniek
Dankzij de 'Amplified Wave Sole' is de flexibele zool van het clubhoofd versterkt en levert de club meer energieoverdracht voor nog hogere ballensnelheden. Het het meeste gewicht in het clubhoofd is lager en voorwaarts geplaatst voor een hogere balvlucht met minder spin. Die combinatie is opmerkelijk en zeer welkom om meer meters te kunnen maken zonder de controle te verliezen. 
Door de nieuwe Mizuno innovaties is de club geschikt voor een heel breed publiek met uiteenlopende swingsnelheden. Deze Mizuno CLK hybride club dicht perfect het gat tussen fairway woods en lange ijzers en heel veel golfers gebruiken ze in plaats van hun lange ijzers. De shaft is korter dan van een fairway wood waardoor veel meer speelbaarheid ontstaat en het risico op mis-hits juist kleiner wordt. Het ultra dunne clubface / slagvlak is sterk en stabieler en brengt veel vergevingsgezindheid. Hierdoor is exact zuiver raken niet meer noodzakelijk om een rechte, verre bal te slaan.

Handige loft instelbaarheid
Ideaal in de Mizuno CLK's is de brede loft instelbaarheid waarbij men naar eigen voorkeur de vertrekhoek kan bepalen en kan aanpassen aan uw voorkeur, vaardigheden en de gewenste balvlucht. Ook kunt u hiermee heel nauwkeurig de afstandsgaten tussen uw clubs bepalen... super handig! 

Standaard uitvoering
Deze Mizuno CLK rescue clubs zijn standaard gefit met de Fujikura Speeder Evolution HB 75 graphite shafts maar kunnen op verzoek worden uitgevoerd met de shaft van uw eigen voorkeur. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

     

Speler Heren
Overall score 91
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 87
Geschikt voor HCP 0-54
Shaft Fujikura Speeder Evolution Graphite shaft
Headcover Originele headcover meegeleverd
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op Mizuno Headcoverset

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€248,00
€239,15

Extra voordeel op Mizuno Golfparaplu

Met 20% bundel-korting op de extra’s!
€228,95
€220,96