Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel CLK Ladies Hybride Club 2020

CLK Ladies Hybride Club 2020

€299,00 €249,00
2 op voorraad
Met deze 2e generatie CLK dames-hybrides heeft Mizuno een super-allrounder gelanceerd voor alle niveaus. Een nieuw, agressiever MAS1C Maraging clubface en verbeterde 'Amplified Wave Sole' techniek voor een beter klinkende, agressievere club.
Direct leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

De Mizuno CLK hybride-serie kennen we (ook in dames-uitvoering) nog van vorig seizoen. Door het grote commerciële succes heeft Mizuno de 2020-versie een serieuze upgrade gegeven waardoor het een nog fijnere club is geworden. Deze voor veel golfers interessante club omdat hij het gemakkelijker maakt om van grote afstand hoog en ver de vlag aan te vallen zonder dat je bal snel de green weer af rolt.

De techniek

Het Japanse merk Mizuno heeft een hele serieuze op topkwaliteit gerichte golfafdeling die grote sprongen maakt in de innovatie van haar clubs. In deze CLK dames-hybrides is de al bekende 'Amplified Wave Sole' techniek verder geperfectioneerd en groter gemaakt en is de flexibele zool van het clubhoofd toegespitst op maximale vergeving. Dit veroorzaakt nog hogere ballensnelheden en meer hoogte waardoor de bal na landing minder ver door rolt. GolfDriverNL-Mizuno-CLK-hybrid-2020

Handig bij het aanspelen van de vlag. Het het meeste gewicht in het clubhoofd is lager en nog verder voorwaarts geplaatst voor meer lengte én hoogte waarbij de vergevingsgezindheid bij minder zuiver geraakte ballen een flinke stap voorwaarts heeft gemaakt. Belangrijk nieuws is ook het MAS1C Maraging clubface. een dun maar zeer sterk materiaal dat zorgt voor meer energieoverdracht en dus meer clubsnelheid. De vorm van het clubhoofd is eveneens aangepast voor een betere stroomlijning en voor meer vertrouwen bij het adresseren van de bal.
Door de nieuwe Mizuno innovaties is de club geschikt voor een heel breed publiek met uiteenlopende swingsnelheden. Deze Mizuno CLK hybride club 2020 dicht perfect het gat tussen fairway woods en lange ijzers en heel veel golfers gebruiken ze in plaats van hun lange ijzers. De shaft is korter dan van een fairway wood waardoor veel meer speelbaarheid ontstaat en het risico op mis-hits juist kleiner wordt. 

Handige loft instelbaarheid

Ideaal in de Mizuno Ladies CLK's 2020 is de brede loft instelbaarheid over een traject van maar liefst 4 graden. Hierbij kan men naar eigen voorkeur de vertrekhoek bepalen en aanpassen aan uw voorkeur, vaardigheden en de gewenste balvlucht. Ook kan die loft instelling worden gebruikt om deze hybride qua loft nauwkeurig tussen de rest van uw clubs te positioneren om afstandsgaten te voorkomen... super handig! 

Standaard uitvoering

Deze Mizuno CLK rescue dames-clubs zijn standaard gefit met de Fujikura Speeder Evolution HB Ladies flex graphite shafts maar kunnen op verzoek worden uitgevoerd met de shaft van uw eigen voorkeur. De standaard dames-grip is de Winn Dri Tac Wrap grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

 

Speler Dames
Kleur Zwart
Overall score 92
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 87
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 89
Geschikt voor HCP 0-54
Shaft Fujikura Speeder Evolution Ladies Flex
Headcover Originele headcover meegeleverd
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie