Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel JPX 921 Hot Metal Pro IJzers 4-PW 2021 (steel shaft)

JPX 921 Hot Metal Pro IJzers 4-PW 2021 (steel shaft)

€1.080,00 €929,00
1 op voorraad
Mizuno heeft met de iets compactere JPX 921 Hot Metal Pro ijzers voor seizoen 2021 een fantastisch spelende ijzerset. Verbeteringen in de stabiliteit van het Power Frame clubhoofd en een nog betere combinatie van balsnelheid en vergeving.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Deze voor seizoen 2021 geïntroduceerde Mizuno JPX-921 Hot Metal Pro ijzers zijn net wat kleiner dan de 'gewone' Hot Metals met ook wat minder offset. Ziet er dus wat meer profi uit... Binnen de JPX filosofie van topfabrikant Mizuno zijn deze Hot Metal Pro en de Hot Metal technisch wél gelijk waarbij alle techniek is aangewend om golf zo toegankelijk mogelijk te maken. Fantastisch vormgegeven en verder geperfectioneerd in vergelijking met voorganger JPX-919. Een groeiende groep aanhangers herkent de topkwaliteit van Mizuno.  GolfDriverNL-Mizuno-JPX-921-ijzers

De techniek: Meer 'Game improving' ijzer dan ooit

Hot Metal is de term achter de enorme explosiviteit in deze JPX-921HM ijzers. Het sterke Power Frame is stabieler gemaakt en vormt met fraaie contouren een echt prachtig, slank vormgegeven ijzer voor golfers met wat hoger handicap. Ook de 3e generatie Chromoly 4140M afwerking met flinterdunne, explosieve Core Tech clubblad combineren mooi met zeer effectief als het gaat om explosiviteit in het balcontact. 
De Hot Metal filosofie staat voor meer afstand en vergevingsgezindheid, ook bij deze JPX-921 Hot Metal Pro ijzers. Er is veel technisch vernuft aan boord om uw bal 'binnen de lijnen' te houden. Meer kun je als beginnende of (licht)gevorderde golfer niet wensen. De enorme stabiliteit brengt minder trillingen als de bal niet zuiver wordt geraakt zonder dat de feedback verloren gaat. De wat hogere balvlucht maakt het verhaal lekker voorspelbaar en een lager zwaartepunt, een oversized clubhoofd met enorme sweetspot maken het fijne ijzers voor ieder golfniveau maar in het bijzonder voor golfers met HCP 18-54. 

Hot Metal versus Hot Metal Pro

De Hot Metal versie van de JPX series is bedoeld voor de wat hogere handicappers en kent twee varianten met dezelfde technische basis maar ook met een paar duidelijke verschillen. De 'normale' Hot Metal ijzers hebben een behoorlijke 'offset' setting waardoor je gemakkelijker 'door de bal' slaat. De bal is daardoor gemakkelijker vol te raken. De Hot Metal Pro heeft geen offset, een wat compacter clubhoofd en een slankere toplijn. Deze verschillen maken de Hot Metal Pro een club voor golfers die nét wat meer skills hebben en naast maximale vergevingsgezindheid wat meer gevoel en controle zoeken. 

Standaard uitvoering

Standaard zijn deze JPX 921 Hot Metal Pro ijzers in heren zwart steel shaft uitvoering voorzien van donkere Landing Zone Blackout Steel Shaft en und Lamkin ST Hybrid Standard+2 grips maar afwijken van de standaard uitvoering kan natuurlijk altijd. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

Speler Heren
Aantal clubs 7 clubs: 4,5,6,7,8,9 en PW
Overall score 95
Techniek / innovatie 93
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 95
Vergevingsgezindheid 94
Geschikt voor HCP 12-36
Shaft Landing Zone Blackout Steel Shaft
Grip Lamkin ST Hybrid Standard+2 Grips
Soort clubhoofd Hot Metal Cavity Back
Kleur Zilver
Overige -
Garantie 1 jaar fabrieksgarantie