Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel JPX Fly-Hi Hybride Club 2019

JPX Fly-Hi Hybride Club 2019

€199,00 €149,00
niet op voorraad
De Mizuno JPX Fly-Hi hybride club is een voordelig alternatief voor de geavanceerde CLK hybrides. Bedoeld voor startende en licht gevorderde golfers die vergevingsgezindheid willen combineren met veel power en een wat hogere balvlucht.
Let op: levertijden zijn momenteel iets langer dan gebruikelijk: 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Mizuno is een topfabrikant van veel sportproducten. Als voordeliger alternatief én speciaal voor de startende en licht gevorderde golfers maakt met de Mizuno JPX Fly-Hi hybride-serie. Dit soort hybrides is voor veel golfers een interessante optie omdat hij het gemakkelijker maakt om van grote afstand hoog en ver de vlag aan te vallen zonder dat je bal snel de green weer af rolt. Enorme vergevingsgezindheid maken de club naar verhouding behoorlijk koersvast, ook bij lagere swingsnelheden.

De techniek

De uit andere series bekende 'Amplified Wave Sole' techniek is aan boord bij deze JPX Fly-Hi en brengt flexibeliteit in de zool van het clubhoofd, toegespitst op maximale vergeving. Dit veroorzaakt hoge ballensnelheden en meer hoogte waardoor de bal na landing minder ver door rolt. Handig bij het aanspelen van de vlag. Het het meeste gewicht in het clubhoofd is lager en nog verder voorwaarts geplaatst voor meer lengte én hoogte waarbij de vergevingsgezindheid bij minder zuiver geraakte ballen een flinke stap voorwaarts heeft gemaakt. Als vervanging voor moeilijk hanteerbare, lange ijzers is de shaft is korter dan die van een fairway wood waardoor veel meer speelbaarheid ontstaat en het risico op mis-hits juist kleiner wordt. 

Technisch zorgt o.a.het Face Forward Profile voor een hogere, meer consistente balvlucht en dankzij het Flow COG ontwerp is het merendeel van het gewicht lekker ver achterin op de zool geplaatst voor een lager zwaartepunt en dus meer controle en vergeving. Fijne club voor hoge ballen met enorme balsnelheid. 

Standaard uitvoering

Deze Mizuno JPX Fly-Hi rescue clubs zijn standaard gefit met de UST Mamiya Recoil 460 - F2 graphite shafts maar kunnen op verzoek worden uitgevoerd met de shaft van uw eigen voorkeur. De standaard heren-grip is de MCC GolfPride.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

 

Speler Heren
Kleur Zwart
Overall score 89
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 90
Afwerking / kwaliteit 89
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 24-54
Shaft UST Mamiya Recoil 460 F2 Graphite Shaft
Headcover Originele headcover meegeleverd
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie