Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel JPX Fly-Hi Ladies Hybride Club 2021

JPX Fly-Hi Ladies Hybride Club 2021

€175,00 €159,00
1 op voorraad
De Mizuno JPX Fly-Hi dames hybride club is een voordelig alternatief voor de geavanceerde CLK hybrides. Bedoeld voor startende en licht gevorderde golfers die vergevingsgezindheid willen combineren met veel power en een wat hogere balvlucht.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Binnen de JPX-serie maakt Mizuno ook voor dames prachtige ijzersets én voor die golfers die een hekel hebben aan lange ijzers (4,5,6) zijn er de Fly-Hi Ladies hybride clubs. Dit soort hybrides is voor veel golfers een interessante optie omdat hij het gemakkelijker maakt om van grote afstand hoog en ver de vlag aan te vallen zonder dat je bal snel de green weer af rolt. Zowel het strakke 2021-design als de technische eigenschappen zijn sterk verbeterd ten opzichte van de 2018 modellen. Een prettige combinatie van power en enorme vergevingsgezindheid maken de club naar verhouding behoorlijk koersvast, ook bij lagere swingsnelheden.

De techniek

De uit andere series bekende 'Amplified Wave Sole' techniek is aan boord bij deze JPX Fly-Hi voor dames en brengt flexibiliteit in de zool van het clubhoofd, toegespitst op maximale vergeving. Dit veroorzaakt hogere ballensnelheden en meer hoogte waardoor de bal na landing minder ver door rolt. Handig bij het 'aanvallen' van de vlag. Het meeste gewicht in het clubhoofd is lager en nog verder voorwaarts gepositioneerd voor meer lengte én hoogte waarbij de vergevingsgezindheid bij minder zuiver geraakte ballen een flinke stap voorwaarts heeft gemaakt. Als vervanging voor moeilijk hanteerbare, lange ijzers is de shaft korter dan die van een fairway wood waardoor veel meer speelbaarheid ontstaat en het risico op mis-hits juist kleiner wordt. De zool van de club veroorzaakt dankzij het 'Face Forward Profile' minder weerstand met de grond waardoor een meer consistente balvlucht ontstaat. Daarnaast is het 'Flow COG Design' verantwoordelijk voor een lager en verder achterin geplaatst zwaartepunt. Hierdoor is de bal gemakkelijker de lucht in te krijgen met een wat hogere balvlucht. Al met al een fijne club voor hoge ballen met enorme balsnelheid. 

Standaard uitvoering

Deze Mizuno JPX Fly-Hi Ladies rescue clubs zijn voor seizoen 2020 / 2021 ontworpen en standaard gefit met de UST Mamiya Recoil ESX graphite shafts maar kunnen op verzoek worden uitgevoerd met de shaft van uw eigen voorkeur. De standaard dames-grip is de Winn Dri-Tac 'wrapped' grip.
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.

Speler Dames
Kleur Zwart
Overall score 90
Techniek / innovatie 89
Prijs - kwaliteit verhouding 93
Afwerking / kwaliteit 90
Vergevingsgezindheid 90
Geschikt voor HCP 24-54
Shaft UST Mamiya Recoil ESX 460 F0 Ladies Graphite Shaft
Headcover Originele headcover meegeleverd
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie