Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M-Craft 2 Putter 2020 - Blue ION

M-Craft 2 Putter 2020 - Blue ION

€299,00 €275,00
niet op voorraad
Perfectie tot in detail, dat zie je bij deze prachtige, helderblauwe M-Craft 2 Blue ION duidelijk. deze blade-design putter is van gesmeed 1025 Mild Carbon staal en is v.v. CNC gefreesde groeven en Plumb-neck shaftaansluiting.
Let op: levertijden zijn momenteel iets langer dan gebruikelijk: 6 - 12 (werk)dagen
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Alle M-Craft putters van Mizuno zijn gesmeed uit zacht koolstofstaal wat ze heel fijn-gevoelig maakt. Ze zijn verkrijgbaar in drie initiële klassieke vormen in drie opvallende afwerkingen en worden geleverd compleet met een gewichts-kit (doosje met extra gewichtjes) om de balans aan te kunnen passen aan wensen en / of uiteenlopende omstandigheden. Dat Mizuno golfclubs zich op het gebied van materiaal- en afwerkingskwaliteit in de top van de markt bevinden wordt bewezen met deze Mizuno M-Craft 2 putter. Dit is hem in de charmante, blauwe ION Blue afwerking.

Kleuren

Ook verkrijgbaar in de kleuren: White Satin en Black ION

De techniek

GolfDriverNL-Mizuno-M-Craft-putters

Mizuno M. Craft Putters zijn gesmeed uit premium 1025 Mild Carbon Steel om maximale feedback te genereren. Dit soort directe feedback is belangrijk omdat u hierdoor precies voelt wat er gebeurt als u de bal raakt. Ook het CNC gefreesde groevenpatroon op het raakvlak draagt bij aan maximale controle over uw puttingstrokes. Directer contact met de bal leidt tot meer grip op wat er gebeurd tijdens uw puts. Met drie initiële klassieke vormen in drie opvallende afwerkingen is de M-Craft een brede lijn met gedetailleerde onderlinge verschillen om daarmee exacter aan te sluiten op uw wensen. Zo is deze 355 gram wegende M.Craft 2 klassieke heel-toe balans met een 'Plumb-Neck-hosel'. Hierdoor ontstaat een medium 'toe-hang balans'. Om die balans te beïnvloeden, is er een set met gewichtjes meegeleverd. In de putter zijn af-fabriek 2 gewichtjes van 8 gram geplaatst en worden er in een keurig doosje 2 extra gewichtjes van 3 gram en 2 van 13 gram meegeleverd om te verwisselen. Zo kunt u de putter qua gevoel afstemmen op wat ú fijn vindt. 

Standaard uitvoering

De Mizuno M-Craft 2 ION Black putters hebben standaard de Nippon Original steel shaft gecombineerd met de Lamkin Deep Etched Full Blue cord grip. 

Speler Unisex
Kleur Blauw
Overall score 94
Techniek / innovatie 92
Afwerking / kwaliteit 95
Prijs - kwaliteit verhouding 92
Gevoel 93
Soort clubhoofd Soort clubhoofd
Shaft Nippon Original steel shaft
Headcover Ja
Overige Toe Hang balans - Plumb-Neck hozel
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie