Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M-Craft 3 Putter 2020 - Blue ION

M-Craft 3 Putter 2020 - Blue ION

€299,00 €249,00
1 op voorraad
Zoekt u een prachtige, face-ballanced putter van strak gefreesd, topkwaliteit RVS? Deze Mizuno M-Craft 3 in Blauwe uitvoering zal als midsize mallet-design putter aan al uw wensen voldoen. Gesmeed 1025 Mild Carbon staal en single-bend shaftaansluiting.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Alle M-Craft putters van Mizuno zijn gesmeed uit zacht koolstofstaal wat ze heel fijn-gevoelig maakt. Ze zijn verkrijgbaar in drie initiële, klassieke vormen in drie opvallende afwerkingen en worden geleverd compleet met een gewichts-kit (doosje met extra gewichtjes) om de balans aan te kunnen passen aan wensen en / of uiteenlopende omstandigheden. Dat Mizuno golfclubs zich op het gebied van materiaal- en afwerkingskwaliteit in de top van de markt bevinden wordt ook bewezen met deze Mizuno M-Craft 3 putter. Dit is hem in de opvallende, Blue ION afwerking. 

Kleuren

Ook verkrijgbaar in de kleuren: Black ION en White Satin

De techniek

GolfDriverNL-Mizuno-M-Craft-putters

Mizuno M. Craft Putters zijn gesmeed uit premium 1025 Mild Carbon Steel om maximale feedback te genereren. Dit soort directe feedback is belangrijk omdat u hierdoor precies voelt wat er gebeurt als u de bal raakt. Ook het CNC gefreesde groevenpatroon op het raakvlak draagt bij aan maximale controle over uw puttingstrokes. Directer contact met de bal leidt tot meer grip op wat er gebeurt tijdens uw puts. Met drie initiële klassieke vormen in drie opvallende afwerkingen is de M-Craft een brede lijn met gedetailleerde onderlinge verschillen om daarmee exacter aan te sluiten op uw wensen. Zo is deze 355 gram wegende M.Craft 3 klassieke heel-toe balans met een licht gebogen shaftaansluiting. Hierdoor ontstaat een Face Balance. Om die balans te beïnvloeden, is er een set met gewichtjes meegeleverd. In de putter zijn af-fabriek 2 gewichtjes van 8 gram geplaatst en worden er in een keurig doosje 2 extra gewichtjes van 3 gram en 2 van 13 gram meegeleverd om te verwisselen. Zo kunt u de putter qua gevoel afstemmen op wat ú fijn vindt. 

Standaard uitvoering

De Mizuno M-Craft 3 Midsize Mallet putters in Blue ION uitvoering hebben standaard de Nippon Original steel shaft gecombineerd met de Lamkin Deep Etched Full Blue cord grip. 

Speler Unisex
Kleur Blauw
Overall score 89
Techniek / innovatie 89
Afwerking / kwaliteit 90
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Gevoel 93
Soort clubhoofd Soort clubhoofd
Shaft Nippon Original
Headcover Ja
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie

Extra voordeel op Mizuno RB566 Soft Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€271,95
€268,51

Extra voordeel op Mizuno Twin Canopy Golfparaplu

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€291,95
€285,51