Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel M-Craft 1 Putter 2020 - Black ION

M-Craft 1 Putter 2020 - Black ION

€299,00 €275,00
op voorraad
Bij de fijngevoelige Mizuno putters hebben we het over perfectie tot in detail. Deze prachtige M-Craft 1 Black ION is een blade-design putter van gesmeed 1025 Mild Carbon Steel en is v.v. CNC gefreesde groeven en Slant-shaftaansluiting.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld, dezelfde werkdag al verzonden...
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, volgende werkdag afgeleverd! (NL)
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  08:30-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Ook in de zwarte versie zijn de Mizuno M-Craft putters gesmeed uit premium 1025 zacht koolstofstaal voor meer gevoel. Hij is verkrijgbaar in drie initiële, klassieke vormen in drie opvallende afwerkingen en ze worden geleverd compleet met een gewichts-kit (doosje met extra gewichtjes) om de balans aan te kunnen passen aan uw wensen en / of uiteenlopende omstandigheden. Dat Mizuno golfclubs zich op het gebied van materiaal- en afwerkingskwaliteit in de top van de markt bevinden is een feit.

Kleuren

Ook verkrijgbaar in de kleuren: Blue ION

De techniekGolfDriverNL-Mizuno-M-Craft-putters

Mizuno M. Craft Putter zijn gesmeed uit 1025 Mild Carbon Steel om maximale feedback te genereren. Dit soort directe feedback is belangrijk omdat u hierdoor precies voelt wat er gebeurt als u de bal raakt. Ook het CNC gefreesde groevenpatroon op het raakvlak draagt bij aan maximale controle over uw puttingstrokes. Directer contact met de bal leidt tot meer grip op wat er gebeurd tijdens uw puts. Met drie initiële klassieke vormen in drie opvallende afwerkingen is de M-Craft een brede lijn met gedetailleerde onderlinge verschillen om daarmee exacter aan te sluiten op uw wensen. Dit is hem in de luxe, donker-kleurige ION Black afwerking. Zo is deze 355 gram wegende M.Craft I voorzien van een Square Back (veel gewicht achterin de putter) met een middelhoge schuine hosel. Hierdoor ontstaat een 'toe-hang balans'. Om die balans te beïnvloeden, is er een set met gewichtjes meegeleverd. In de putter zijn af-fabriek 2 gewichtjes van 8 gram geplaatst en worden er in een keurig doosje 2 extra gewichtjes van 3 gram en 2 van 13 gram meegeleverd om te verwisselen. Zo kunt u de putter qua gevoel afstemmen op wat ú fijn vindt. Wat betreft de afwerking kunt u kiezen tussen Satin White, Blue ION en Black ION... smaken verschillen.

Standaard uitvoering

Deze Mizuno M-Craft Black ION putters hebben standaard de Nippon Original steel shaft gecombineerd met de Lamkin Deep Etched Full Blue cord grip. 

 

 

Speler Unisex
Kleur Black ION
Overall score 89
Techniek / innovatie 89
Afwerking / kwaliteit 90
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Gevoel 93
Soort clubhoofd Soort clubhoofd
Shaft Nippon Original
Headcover Ja
Overige -
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie