Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel ST 200 Fairway Wood 2020

ST 200 Fairway Wood 2020

€319,00 €229,00
1 op voorraad
Ongekend fraai gemaakt en vol met innovatieve techniek om uw golfspel beter te maken, dat is de Mizuno ST-200 fairway wood. Krachtige, explosieve combinatie van Wave Technology en het Maraging Steel club-face voor optimale stabiliteit en controle.
Direct uit eigen voorraad leverbaar!
Vóór 15:30 uur besteld = dezelfde werkdag verzonden.
Golfsets, golfclubs, golftassen en meer.
 • Orders > € 100 gratis verzonden!
  Verzending binnen Nederland
 • Besteld vóór 15:30 uur, dezelfde werkdag verzonden!
  Geldt voor alle voorraadproducten
 • Klantenservice: 0031 (0)85-0602099
  09:00-17:00 uur / ma-vrij
 • Betrouwbare garanties!
  Minstens 12 maanden garantie
Beschrijving

Ongekend fraai gemaakt en vol met innovatieve techniek om uw golfspel beter te maken, dat is de Mizuno ST-200 fairway wood. Krachtige, explosieve combinatie van Wave Technology en het Maraging Steel club-face voor optimale stabiliteit en controle. Dat de 2020 collectie golfclubs van Mizuno bijzonder goed gelukt is, is te zien aan deze ST-200 fairway woods. Veel techniek van de vorige collectie is tot in detail geperfectioneerd waardoor meer progressie is geboekt en de club tot de grenzen van het toelaatbare is doorontwikkeld.

De techniek: meer power, vergeving en controle

Het clubface (raakvlak) van deze Mizuno ST-200 clubs is van hard MAS1C Maraging Steel gemaakt wat Mizuno laat variëren in dikte om de energieoverdracht over het gehele clubblad maximaal te kunnen houden.GolfDriverNL-Mizuno-ST200-fairway-wood

De Carbon Composite kroon van deze Mizuno ST-200 is licht van gewicht waardoor het zwaartepunt lager ligt dan voorheen met een hogere, wat meer voorspelbare balvlucht tot gevolg. Ook dit jaar zijn er meerdere versies: één met vaste loft (ST 200) en één met loft verstelbaarheid (ST 200 TS) en één specifiek gericht op de startende maar veeleisende golfer (de ST-200X). In alle versies is de Amplified Wave Technologie geïntegreerd en wel vlak achter het clubblad / clubface. Doel hiervan is om de balsnelheid omhoog te brengen en nog meer slaglengte te genereren zonder stabiliteit in het clubhoofd in te leveren. Door de Harmonic Impact Technology voelt het balcontact krachtig explosief maar klinkt dit mooi gedempt omdat de resonanties keurig worden gefilterd. Het Cor-Tech clubblad (titanium) is in variabele dikte opgebouwd om de balsnelheid nog verder te verhogen. Over het hele clubblad is veel vergevingsgezindheid zodat het onzuiver raken van ballen geen desastreuze gevolgen meer heeft voor de richting en de afstand van de balvlucht. Deze in diepzwart met blauwe details uitgevoerde 2019 Mizuno fairway woods zien er dus niet alleen erg fraai uit, maar ook de prestaties zijn topklasse.

Wel of niet loft instelbaar?

Met de loft-instelbare ST 200 TS fairway woods kan men de loft van de club tot 2 graden omhoog of omlaag instellen om de hoogte van de balvlucht aan te passen aan uw eigen swing, techniek of voorkeur. Ook kunt u hiermee de afstandsgaten tussen driver en overige clubs exacter bepalen. Erg handig maar al vindt u die optie onnodig, dan kiest u gewoon voor de voordeligere, niet-verstelbare variant. Optisch is het verschil alleen zichtbaar aan de shaft-adapter / hosel en aan het feit dat met de verstelbare uitvoering een verstelsleutel meegeleverd krijgt. 

Standaard uitvoering

Deze fairway woods zijn standaard gefit met de Mitsubishi Diamana M+ Ltd. Edition Red 6 graphite shaft en GolfPride Tour Velvet grip maar heeft u andere wensen inzake de shaft of grip, dan kan dat en betaalt u hiervoor meestal geen meerprijs. 
Fitting opties: Belt u gerust met de GolfDriver.nl klantenservice (Tel.: 085-0602099) voor persoonlijk advies of om specifieke wensen te bespreken.


Speler Heren
Afwerking / kwaliteit 94
Vergevingsgezindheid 90
Techniek / innovatie 91
Prijs - kwaliteit verhouding 89
Overall score 92
Geschikt voor HCP 0-54
Headcover Ja
Loft instelbaar Nee
Shaft Mitsubishi Diamana M+ Limited Ed. graphite shaft
Kleur Zwart
Garantie Dit product heeft 2 jaar fabrieksgarantie
Overige -

Extra voordeel op Mizuno Twin Canopy Golfparaplu

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€271,95
€265,51

Extra voordeel op de Mizuno Golfschoenentas

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€253,95
€250,21

Extra voordeel op Mizuno RB566 Soft Golfballen

Met 15% bundel-korting op de extra’s!
€251,95
€248,51